AKTUELNO

Sutra od 21 čas sledi pravi spektakl.

Gledaoce televizije Pink očekuje pravi spektakl sa početkom treće sezone rijaliti programa "Zadruge" 6. septembra od 21 čas, kada će se na velelepno imanje u Šimanovcima useliti 50 novih zadrugara potpuno različitih karaktera.

Na našem portalu ste mogli pročitati sigurna imena nekih od učesnika "Zadruge 3", a u nastavku saznajte koji budući zadrugari su danas došli u karantin.

Mlađan Jovanović, tridesettrogodišnji personalni trener stigao je u karantin među prvima i bio je vidno raspoložen i nasmejan. Zadovoljno je pozirao okupljenim novinarima i fotografija, ni ne sluteći kakav haos će uslediti već sutra od 21 čas.

Foto: Pink.rs/Srđan Kuvekalović

Filipa Đukića ste upoznali kroz rijaliti programe "Farma" i "Zadruga", kada je imao strastvenu vezu sa Marijom Anom Smiljanić, a sada je spreman da ponovo uđe i unese pozitivnu atmosferu u Belu kuću.

Foto: Pink.rs/Srđan Kuvekalović

Osim njega, tu je i Ivan Gavrilović, pevač koji u "Zadrugu 3" ulazi kako bi se odmorio od poslovnih obaveza.

Foto: Pink.rs/Srđan Kuvekalović

Zoki Šumadinac, pevač i astrolog po zanimanju je spreman da uđe u "Zadrugu 3" kako bi obezbedio bolji život svojoj porodici, ali i da zabavi sve oko sebe.

Foto: Pink.rs/Srđan Kuvekalović

Miona Jovanović, lepa, talentovana devojka koju je milionski auditorijum upoznao kroz muzičko takmičenje "Pinkove zvezde" je takođe učesnica "Zadruge 3", a njen cilj je da sebe prikaže u pravom svetlu.

Foto: Pink.rs/Srđan Kuvekalović

Pročitajte još: SUZE PRED ULAZAK U KARANTIN: Buduća zadrugarka se jedva oprostila od sestre, plakala kao kiša! (VIDEO)

Pink.rs

#Zoki Šumadinac

'