AKTUELNO

Reči podrške uputio joj je i još jedan poznati muškarac.

Najveći spektakl koji još nije viđen na našim prostorima, "Zadruga 3", počinje sutra, 6. septembra od 21 čas na televiziji Pink. Pedesetoro učesnika useliće se u impresivan grad nadomak Beograda, a Veliki šef je najavio još mnogo iznenađenja koja će zasigurno sve gledaoce prikovati za male ekrane.

Foto: Pink.rs/Srđan Kuvekalović

Danas su učesnici počeli da pristižu u karantin, a najveću pažnju prisutnih privukla je prelepa Milica Kemez. Ona je top model, jedna od najboljih plesačica sa ovih prostora i vlasnica salona za lepotu, a zahvaljujući svom fizičkom izgledu privlači pažnju gde god da se pojavi, što je bio slučaj i danas.

Foto: Pink.rs/Srđan Kuvekalović

Kada se Milica pojavila niko nije ostao imun, a lepa plavuša privukla je pažnju i poglede i muškog, ali i ženskog pola.

Foto: Pink.rs.

Paparaco našeg portala uspeo je da uhvati trenutak kada se buduća zadrugarka pred ulazak u karantin dopisivala sa našim poznatim reperom Stefanom Đurićem Rastom, ali i sa Milijem.

Foto: Pink.rs.

"Počelo je. Hvala ti na savetima" napisala je Milica Rasti, a onda se javila i Miliju koji joj je takođe pružio veliku podršku.

Da li je Milica sa ovim poznatim muškarcima samo drugarica, ili ipak nešto više, saznaćemo vrlo brzo jer ćemo ovu lepoticu već od sutra gledati u "Zadruzi 3".

Foto: Pink.rs.

Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

'