AKTUELNO

Pružio mu je veliku podršku na muzičkom festivalu.

Darko Lazić nedavno je nastupio na najposećenijem "Music Week festivalu" pred beogradskom publikom koja ga je dočekala ovacijama zbog čega je on bio presrećan. Ovo je ujedno bio Darkov prvi nastup nakon nezgode koja ga je zadesila, a kako je Lazić istakao, izuzetna čast mu je bila što je nastupao nakon velike zvezde Ace Lukasa.

Darko je za emisiju "Eksluzivno" istakao da je Lukas izašao na binu da ga pozdravi i da mu čestita, te da mu je njegova podrška veoma bitna, kao i to da od njega uči.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: Pink.rs/Nemanja V

Naravno da sam ponosan, to je ipak velika odskočna daska za mene. Najveći koncert u mojoj karijeri do sada. Bila mi je čast i zadovoljstvo da nastupam pred publikom i što sam pevao tu sa mnogobrojnih zvezdama poput Ace Lukasa i Harija Mata Harija. Što se tiče Ace Lukasa, meni je zaista drago što je on izašao na binu da mi čestita i da me pozdravi. Aca Lukas peva drugačiju vrstu muzike, ali mislim da imamo sličnu energiju. Lukas ima odličnu komunikaciju sa publikom što ja gledam i učim od njega - rekao je Darko.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: ANASTASIJIN DEČKO PROSLAVIO 30. ROĐENDAN! Ceca sve oduševila glamuroznom toaletom, a onda se i Ražnatovićeva latila mikrofona! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Aca Lukas

#Darko Lazić

'