AKTUELNO

Njihov rat se nastavlja.

Tokom gostovanja u emisiji "Zadruga - narod pita" protekle noći Ana Korać i David Dragojević izgovorili su niz prozivki na račun Filipa Mijatova, Aninog bivšeg dečka, koji tvrdi da ju je čak i finansirao.

Budući učesnik "Zadruge 3" na ovo nije ostao nem, pa se tokom njihovog gostovanja oglasio na svom Instagram profilu i tom prilikom žestoko isprozivao ovaj rijaliti par.

Foto: Pink.rs, Printscreen Instagram/filip_mijatov

Malopre ste rekli da nemam ništa, a sada da imam kuću koja vredi 290.000 funti. Dragi Davide, kuću ne možeš kućiti u Londonu za 290.000 funti. Pošto vidim da si zainteresovan za moju kuću, firmu i zaradu, bolje pokaži šta si ti zaradio za 30 godina i koju kuću si ozidao, koju firmu ti imaš i pričate o svojim zaradama... Pošto kažeš da auto nije moj i da su pasoši i prezime lažni, sa kim si se ti to Ana družila i putovala u Istanbul - zapitao se Mijatov.

Foto: Printscreen Instagram/filip_mijatov

Foto: Printscreen Instagram/filip_mijatov

Filip se tu nije zaustavio pa je objavio i fotografiju sa Koraćevom, na kojoj su oni veoma bliski, tačnije Mijatov ljubi njene grudi.

Foto: Printscreen Instagram/filip_mijatov

PROČITAJTE JOŠ: Rado, je l' ti to SEDIŠ NA WC ŠOLJI? Pevačica napravila selfi u toaletu, zbog ovog detalja GORE DRUŠTVENE MREŽE! (FOTO)

Kako će Koraćeva reagovati kada vidi prozivke koje joj je Mijatov uputio i da li će se oglasiti i Anin dečko David, ostaje da saznamo.

R. L.

#Ana Korać

#Filip Mijatov

'