AKTUELNO

Sutra nas očekuje spektakl.

Veliki spektakl povodom početka treće sezone rijaliti programa "Zadruga" najavljen je za petak 6. septembar od 21 čas. Samo jedan dan nas deli od početka projekta koji je oborio sve rekorde gledanosti, a euforija traje već nekoliko dana unazad.

Na velelepno imanje u Šimanovcima sutra ulazi 50 zadrugara različitih karaktera, a imena nekih od njih su već poznata. Marko Janjušević Janjuš, Filip Mijatov, Gagi Đogani, Nataša Radan, Stefan Karić, Jelena Pešić, Dalila i Dejan Dragojević, Rade Lazić, Vadimir Tomović, Milica Kemez i Tara Simov su neki od zadrugara koji ulaze, a o ostalima se još uvek spekuliše.

Foto: Pink.rs/Srđan Kuvekalović

Zadrugari polako pristižu u karantin, gde ih čekaju predstavnici sedme sile, a jedna od budućih zadrugarki koja se našla na meti novinara jeste Nataša Radan koja je otkrila sve o poznanstvu sa pevačem Šakom Polumentom.

Foto: Pink.rs/Srđan Kuvekalović

Ne ulazim u "Zadrugu" da tražim dečka, ali ne kažem da neću imati vezu. Šta mislim o Vladimiru Tomoviću? Pa ne znam, nije loš - priča Nataša i dodaje:
Nemam nikakve veze sa Šakom, ne postoje nikakve fotografije. To sigurno nisam ja. Mi se poznajemo, ali fotografija nije iz automobila nego iz restorana. Nemam njegovu podršku što se tiče rijalitija - otkrila je Nataša.

Foto: Pink.rs/Srđan Kuvekalović

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

Pročitajte još: Iz 'Zadruge 2' su izašli RASTAVLJENI, A SADA... Ana i David otkrili kako funkcioniše veza Lune i Marka! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

S. K. / D. B.

#Nataša Radan

'