AKTUELNO

Njihov rat se nastavlja.

Večeras u studiju televizije Pink u emisiji "Zadruga - narod pita" gostuju bivši zadrugari Ana Korać i David Dragojević. Oni su došli spremni da se suoče sa svim prozivkama koje su im upućivali njihovi bivši cimeri, poznanici, ali i partneri u proteklom periodu.

Tako se Ana javno obratila svom bivšem dečku, koji tvrdi da joj je bio i sponzor, Filipu Mijatovu, te ga je nazvala pogrdnim imenima i uputila mu niz prozivki.

Foto: TvPink Printscreen

To je osoba bez mozga. Videćete kakva je on osoba. On apsolutno nema ništa, kakav je on biznismen. On je čistačica obična u Londonu. Taj Maserati nije njegov. On je dečko izgubljen u svemu. Taj dečko je bio narkoman, verenica ga je ostavila skoro, on se lečio. On je maltretirao svoju verenicu. Rekao je da će platiti novine da lažu o njoj da se bavi prostitucijom, a pritom devojka radi u apoteci. Ja sam njega tužila, moja advokatica radi na tome. Kada bude izašao iz "Zadruge", videćemo se na suđenju. Zgrožena sam tom osobom, šta sve radi da bi nekome uništio život. Sve što je pričao o meni je lagao. On je želeo nekom momku iz Makedonije da plati da kaže da bude sa mnom. On je jedan mišić, kao pacov koji se svega plaši - pričala je besno Koraćeva.

Budući učesnik "Zadruge 3" na ovo nije ostao imun, pa se odmah oglasio putem svog Instagram profila.

Laži k*rvo prljava - poručio je Filip očigledno Ani Korać.

Foto: Printscreen Instagram/filip_mijatov

Kako će se dalje odvijati rat ovih bivših partnera, ostaje da saznamo, a da li će Filip izneti neke nove detaljte iz života Ane Korać videćemo već od 6. septembra kada će se Mijatov useliti u "Zadrugu 3".

Pink.rs

#Ana Korać

#Filip Mijatov

'