AKTUELNO

Bivša zadrugarka je istakla da jedva čeka suočavanje sa njim.

Filip Mijatov je tokom "Zadruge 2" izneo opasne optužbe na račun Ane Korać i tada istakao da se ona bavi prostitucijom i da je uzimala od njega novac za garderobu. Koraćeva je sve to demantovala, a po izlasku iz "Zadruge 2" tužila je Mijatova, a u večerašnjoj emisiji "Zadruga - narod pita" je priznala da jedva čeka suočavanje sa njim.

Koraćeva je osula drvlje i kamenje po budućem učesniku treće sezone ovog rijalitija i istakla da će milionski auditorijum saznati ko je zapravo Mijatov.

Foto: Pink.rs, Printscreen Instagram/filip_mijatov

To je osoba bez mozga. Videćete kakva je on osoba. On apsolutno nema ništa, kakav je on biznismen. On je čistačica obična u Londonu. Taj Maserati nije njegov. On je dečko izgubljen u svemu. Taj dečko je bio narkoman, verenica ga je ostavila skoro, on se lečio. On je maltretirao svoju verenicu. Rekao je da će platiti novine da lažu o njoj da se bavi prostitucijom, a pritom devojka radi u apoteci - ispričala je Ana bez dlake na jeziku, a onda dodala:

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam njega tužila, moja advokatica radi na tome. Kada bude izašao iz "Zadruge", videćemo se na suđenju. Zgrožena sam tom osobom, šta sve radi da bi nekome uništio život. Sve što je pričao o meni je lagao. On je želeo nekom momku iz Makedonije da plati da kaže da bude sa mnom. On je jedan mišić, kao pacov koji se svega plaši - pričala je besno Koraćeva.

Pročitajte još: DRAMA BIVŠEG UČESNIKA ZADRUGE! Bomba koja je bačena na kuću Tome Panića još nije deaktivirana, evo gde je morao da ode sa svojim roditeljima

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Ana Korać

#Filip Mijatov

'