AKTUELNO

Ekipa portala Pink.rs kontaktirao je Biljićevu kako bismo saznali šta misli o današnjim nemilim događajima.

Domaću javnost je danas šokirala vest da je ispred porodičnog doma bivšeg zadrugara Tome Panića bačena bomba. Pink.rs našao se na licu mesta, a policija je odmah blokirala ulicu i krenula da vrši uviđaj. Maneken se oglasio za naš portal i rekao nam je da zbunjen i šokiran i da je prvo pomislio da je u pitanju igračka.

Foto: Pink.rs.

Pročitajte: BIVŠI ZADRUGAR U ŠOKU: Toma Panić se oglasio za Pink.rs nakon što je na njegovu kuću BAČENA BOMBA! (FOTO)

Mi smo kontaktirali i njegovu bivšu devojku Nadeždu Biljić, na koju je Panić nedavno fizički nasrnuo i upitali je šta zna o celoj situaciji.

Šokirana sam! Šokirana, ne mogu da shvatim do kojih granica idu ljudi. Šta god da je uradio, da dotle idu... Ja nemam veze sa tim, ne znam da li se nekom zamerio, ali šta god da je uradio, uraditi tako nešto je strašno. Sva se tresem. Katastrofa i užas. Ne znam ko je i zašto, ali užas. Nije imao problema dok smo bili u vezi, niko mu nije pretio, nije bilo ničega. Ne znam zašto mu neko ovo radi - ispričala je Nadežda, a onda smo je upitali da li se plaši za svoju bezbednost.
Ne plašim se, zašto bih? Možda bi trebalo da se plašim, ali se ne plašim. Ali sam za njega uplašena jako - odgovorila nam je pevačica.

Foto: Pink.rs/Ognjen B

M.P.

#Nadežda Biljić

#Toma Panić

'