AKTUELNO

Zapet kao puška da napravi haos u trećoj sezoni rijalitija ''Zadruga''.

Vladimir Tomović poznat po svom britkom jeziku, ali i vezi koja je obeležila drugu sezonu ''Zadruge'' spreman je da postane deo ''Zadruge 3''. Naime, Tomović će se ponovo useliti na velelepno imanje nadomak Beograda, a on je za Pink.rs progovorio, kako o bivšoj ljubavi, tako i o nedavnom sukobu sa Miljanom Kulić.

Foto: Pink.rs/Srđan Kuvekalović

- Molim? Ne znam o kome pričate! Čuo sam za nju... O devojci mislim sve najgore, mesecima je lagala o meni, klela me... Stanijine suze su čista gluma, i to za Holivud - rekao je Tomović, a onda se osvrnuo na sukob sa Miljanom.

PROČITAJTE JOŠ: ANA MU POSLALA BEZOBRAZNU PORUKU! Filip Mijatov otkrio sve o učešću u 'Zadruzi 3', a onda šokirao sve kad je rekao šta mu je poručila Koraćeva!

Foto: e-stock/Dušan Stanojević, Pink.rs

- Ne bi mogli svi Kulići iz Niša da me prebiju, a ne Miljana - bio je siguran Vladimir i otkrio šta misli o budućim cimerkama, te da li bi neka od njih možda mogla da se nađe u njegovom zagrljaju.- Ima finih žena koje ulaze, ali šta ti znači da ona ima finu fasadu, ako ne znaš kakva je iznutra - kaže Vladimir.

U nastavku pogledajte ceo intervju sa Vladimirom Tomovićem:

Autor: Pink.rs

#Rijaliti Zadruga

#Vladimir Tomović

'