AKTUELNO

Fudbalski menadžer uspeo je da osvoji atraktivnu voditeljku, ali njen snimak seksa nije mogao da joj oprosti.

Igor Kojić, sin pevača Dragana Kojića Kebe, uspeo je da osvoji srce 15 godina starije pevačice Severine Kojić, sa kojom je u braku od septembra 2015. godine.

Foto: Instagram

Međutim, pre atraktivne Splićanke, Igor je bio sa mnogim lepoticama, a između ostalih, na njegovom spisku našla se i voditeljka Jelena Žeželj, danas Seležan.

Njih dvoje bili su veoma dobri prijatelji, nakon čega se rodila ljubav, te su vezu započeli 2008. godine.

- Toliko su svi mislili da smo u vezi i toliko su nas novinari proganjali da smo se često šalili kako ćemo se i stvarno smuvati. Inače, bili smo veoma dobri drugovi i stvarno nismo razmišljali o tome da uđemo u vezu. Sve se desilo spontano - rekla je svojevremeno Jelena.

Međutim, njihova veza nije potrajala, a uzrok raskida bilo je pojavljivanje Jeleninog porno-snimka.

- Kada smo raskinuli, Igor me je mnogo razočarao, i nismo bili u kontaktu. On bio je moja prva prava ljubav i tačno je da smo obnovili kontakt. Ponovo sam mu dozvolila da se približi mom srcu, ali videćemo u kom pravcu će to ići - rekla je 2014. godine nekadašnja voditeljka.

Međutim, izgleda da to što su ponovo u kontaktu nije značilo i obnavljanje romanse, s obzirom na to da je početkom 2015. godine uplovio u vezu sa Severinom.

Foto: Instagram

Sa druge strane, i Jelena je, nakon Igora, pronašla svoju ljubav sa Nemanjom Seležanom, sa kojim ima sina i živi u Americi, tačnije u San Dijegu.

#Igor Kojić

#Jelena Žeželj

#Severina Kojić

#pevačica

'