AKTUELNO

Sad je sve jasno.

Bivša zadrugarka Dragana Mitar je u emisiji ,,Zadruga - Narod pita" bila raspoložena da odgovori na sva pitanja voditelja Darka Tanasijevića, ali i gledalaca koji su strpljivo čekali da se uključe u uživo program.

Foto: TvPink Printscreen

Tako je jedan od njih imao potrebu da joj uputi kritiku, pa joj je obrazložio zbog čega bi trebalo da se povuče iz medija i nastavi svoj život u miru bez podrške javnosti. Ono što je zaintrigiralo sve je i izjava njenog bivšeg ljubavnika Pavla Jovanovića, koji je za naš portal otkrio da je Dragana bila na moru sa izvesnim gospodinom Tortom, a onda je ona odlučila da progovori i jednom za svagda stavi tačku na te glasine.

Ni ona, ni Siniša nisu u vinkli. U Zadruzi je bio Ša, Pavle, pa se javio Torta, ona je bila sa njima i to ne može da porekne! I Torta je oženjen u Novom Pazaru! Znači, toliko o Dragani, Siniša je sve gledao. Njemu je proradila sujeta, znala je ona njega, nije ona bila sa njim 2 dana. Videla je ona ko je bio on, provališ to odmah. Čime ti misliš da izdržavaš svoje dete? - upitao je gledalac.

Foto: TvPink Printscreen

Očekivalo se da će ovako ispasti. Nisam znala da će da se podigne prašina oko svega ovoga. Ja tek sad neću da se povučem, nema potrebe. Zašto bih to radila? Da li ja nekog ugrožavam? Ja stojim iza svojih reči, niti se plašim, niti ja nekome pretim. Što se tiče Torte, jednostavno, dva dana pred more sam primetila da mi neko stalno menja šifre na Instagramu. Pisali su mi nešto da se drogiram, možemo to da proverimo! Pa se to pričalo o moru, šta vas briga?! Neka nađ neku drugu devojku pa neka se nakače na nju, meni je svega preko glave! Može da smišlja ulazak za Zadrugu 3 (Pavle), ne zanima me to. Ko su svi oni da se ja njima pravdam? - odbrusila je Dragana.

K.Ristić

#Dragana Mitar

'