AKTUELNO

Bivša zadrugarka nije mogla da veruje svojim očima.

U nastavku emisije "Zadruga - narod pita" prikazan je još jedan deo snimka na kojem Siniša Dragutinović kuje plan i strategiju kako da izbaci lične stvari svoje još zakonite supruge Dragane Mitar iz stana.

Foto: Pink.rs, Privatna arhiva/Facebook, Printscreen TV Pink

Dragana je bila veoma nervozna dok je sve ovo gledala, pa je priznala voditelju Darku Tanasijeviću kako se osećala u trenutku dok je sve ovo gledala na aplikaciji.

Njegova bivša žena vrši popis stvari mog sina i mene. Ja ne znam šta je ovo. Koliko je to njih u mom stanu? Šta ima neko da dira moje stvari? Ja gledam na aplikaciji da oni pakuju moje stvari, ja ne mogu da dođem sebi. Zgrožena sam! Meni je ovo katastrofa! Mene je bes prošao, ali ovo je takav blam, užas - pričala je Dragana besno, a onda nastavila:

Foto: TvPink Printscreen

Mi svi mislimo o Jovanu, a ovaj čovek (Siniša) misli samo o sebi i kako da meni napakosti. Oni kad su se gledali u kameru, ne znam da li su bili svesni. Oni su svi razmatrali i razmišljali kako sam ja glupa da bi postavila kamere i mislili su da su to samo senzori. Siniša je rekao kako je on to razvalio, a kada su skinuli kameru, jer su provalili da je ona tu, ostali su zvučnici gde sam ja mogla da čujem njihovu strategiju šta dalje planiraju - objašnjavala je Mitrova.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Dragana Mitar

'