AKTUELNO

Mislim da on ne spava mirno - kaže bivša zadrugarka.

Milionski auditorijum je večeras imao priliku da u nekoliko delova odgleda kako je izgledao snimak kada je Siniša Dragutinović ušao u stan u kojem je živela Dragana Mitar sa sinom Jovanom.

Kada je pušten naredni snimak Dragana je objasnila o čemu je Siniša pričao sa sagovornikom sa kojim je bio na telefonskoj liniji.

Foto: TvPink Printscreen

On ovde govori kako je iščupao sve. On nekome ovde priča kako njegova bivša gospođa treba da dođe. Dva svedoka mu trebaju za popis mojih ličnih stvari. On je pozvao kuma i neku Natašu. On je meni rekao kako ima rešenje, ima klauzulu ugovora da mora da se ispiše i iseli. Tamo piše: "Da se iseli Siniša Dragutinović, a ne Dragana Mitar i Jovan Dragutinović". Ja sam mu tražila to rešenje, a on neće da mi pošalje. Ja imam rešenje gde je stavljena zabrana i na jedan i na drugi stan i bilo kakvo raspolaganje tim stanovima. On je sada u tom stanu i šta mi sada treba da radimo, da se tužakamo pet godina? - pričala je besno Dragana, a onda otkrila:
Stan je pre svega ovoga bio u vlasnišvu mog supruga. Oni su dogovorili vansudsko poravnanje, on je dobio taj stan, jer se tužakao sa njom pet godina. Tokom naše bračne zajednice, ja sam i radila, pa će sve biti dokumentovano koliko sam ja zarađivala, a on će reći kako ja ni u čemu nisam učestvovala. Nemam reči za ovo što on radi. Ovo kako se on pokazuje i prikazuje, ja ne znam kako njemu dati dete. Ja ne znam kada je on odveo sina u vrtić. Dok sam ja bila u "Zadruzi", ja ne znam kad je on bio sa detetom. On je čovek sve vreme bio u Dubaiju. Ja mislim da on ne spava mirno - rekla je besno Dragana.

Foto: TvPink Printscreen

Dragana smatra da Siniša radi sve kako bi je uništio, a da ne shvata da time uništava i život njihovog zajedničkog sina.

On leči neke komplekse iz mladosti. Sa 20 godina nije imao ništa, sa 40 je stekao nešto. Ovo je čisto dokazivanje sebi i njegovim drugovima. Ja mislim da je ovo lečenje njegovih poremećenih odnosa iz detinjstva. Kad dođe to ročište, videće se ko je šta dao i ko je koliko doprineo. Ja ne želim da ulazim u stan, da trpim ponovo maltretiranja, želim da Jovana sklonim od ovakvog nasilnika - istakla je Dragana.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: ZAMOLILA BIH UPLAŠENE PEVAČICE... Sanja Stanković IZGORELA zbog sujetnih koleginica, uputila im brutalnu poruku KOJA ĆE IM ODZVANJATI U UŠIMA! (FOTO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Dragana Mitar

'