AKTUELNO

Video-nadzor u stanu ju je ostavio bez teksta.

Još uvek zakoniti suprug Dragane Mitar, Siniša Dragutinović je pre nekoliko dana ušao u stan u kojem je živela bivša zadrugarka sa sinom i izbacio sve stvari u džakove zbog čega je Mitrova ostala u šoku.

Dragana je u večerašnjoj emisiji "Zadruga - narod pita" otkrila da je postavila video-nadzor sa ozvučenjem, ali i da je instalirala aplikaciju tako da joj telefon uvek zazvoni kada joj neko uđe u stan.

Foto: Privatna arhiva

Stavila sam kameru sa ozvučenjem. Ja sam instalirala da me fiksni telefon pozove kada mi neko uđe u stan. Ja se javim i prekinem i vidim mrak, a čujem lift. To su bila prva dva snimka. Treći snimak - ja njega pitam šta se dešava. Hvala Bogu da sam instalirala tu kameru i da znam šta je on uradio. On u tom trenutku nije znao da se snima. On je bacao stvari i pričao kao: "Ovo joj treba, ovo joj ne treba", pa onda nakit, pare. Ja ne znam gde su moje stvari. On je glavni i odgovorni ovog horor filma. Ja sam mogla da promenim bravu, mogao je stan i da bude prazan, ali verovatno bi tada morao da popije tabletu za smirenje, jer ne bi imao šta da odnese - pričala je Dragana.

Foto: Privatna arhiva/Facebook, Printscreen TV Pink

Mitrova je takođe istakla da joj nije jasno zašto je Siniša došao u taj stan sa bivšom suprugom i da ju je veoma povredilo ponašanje Dragutinovića.

Ja ne znam zašto je došla sad njegova supruga sa njim. On izbacuje moje i Jovanove stvari napolje. Pa da sam sa nekim brđaninom, on ovo ne bi uradio. On bi da me uništi. On hrani svoj ego - nastavljala je nervozno bivša zadrugarka.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: ANA I DAVID SE VRATILI S LETOVANJA, a Koraćeva je odmah posetila ovog muškarca! Usledila je drastična promena izgleda! (FOTO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Dragana Mitar

'