AKTUELNO

Fanovi ubeđeni da je posle razvoda palo pomirenje.

Bivši supružnici Kristina Kija Kockar i Sloba Radanović i dalje intrigiraju domaću javnost, a sada se pojavio novi detalj koji je sve njihove fanove digao na noge. Naime, Kija je danas prvi put posle mnogo vremena pokazala da uživa u muškom zagrljaju.

Foto: Printscreen Instagram/kijakockar

PROČITAJTE JOŠ: ANABELIN IZAZOV - PRIHVAĆEN! Savo i Aleksa iznenadili Lunu, ona VAN SEBE: Ovako 'Deveti krug' zvuči u njihovoj izvedbi (VIDEO)

Iako Kockareva nije pokazala kako izgleda njen novi dečko, ona je pokazala kako ga čvrsto drži za ruku dok je on nežno grli, a svi su primetili narukvice na ruci Kijinog novog dečka.

Slične narukvice fanovi su uočili i na ruci Slobe Radanovića, pa su mnogi posumnjali da su se bivši supružnici zapravo pomirili, ali da to i dalje vešto kriju od očiju javnosti.

Foto: Printscreen Instagram/slobaradanovic

Kako bismo saznali pravu istinu, mi smo odmah stupili u kontakt sa pevačem i pitali ga da li je zapravo on misteriozni muškarac kog Kija tako snažno drži za ruku.

Nisam ja tip koji grli Kiju. Stvarno ne znam ko je to - rekao nam je kratko Sloba kroz osmeh, pa ostaje da otkrijemo ko je novi dečko uspešne pevačice.

Pink.rs

#Kristina Kockar

#Slobodan Radanović

'