AKTUELNO

Stefana ćemo imati prilike da gledamo u 'Zadruzi 3'.

Dana 6. septembra na programu TV Pink počinje treća sezona rijaliti programa koji je pomerio sve granice "Zadruga". Jedan od učesnika je i Stefan Karić koji se danas uključio uživo u emisiju "Premijera - Vikend specijal".

Foto: Pink.rs.

Iskreno, nemam neki osećaj da ulazim, dok ne uđem tamo neću verovati u to da ulazim. Nisam ništa spakovao. Ulazim kao slobodan dečko. Nije isključeno da će mi se dogoditi neka ljubav na imanju. Ako neka devojka bude odgovarala mom opisu, naravno, što da ne. Ovo je veliki izazov za mene zato što nikada nisam učestvovao u tako nečemu. Želeo sam to da probam. Moj otac prati Zadrugu i zna sve cake i fore. Dao mi je najbolje moguće savete - rekao je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Stefana su često pratile glasine da je bio u ljubavnoj vezi sa pobednicom prve sezone "Zadruge", pevačicom Kristinom Kijom Kockar. On je u emisiji "Premijera - Vikend specijal" rekao da oni nikada nisu imali ljubavnu romansu, da ga je ona savetovala kako da se ponaša u trećoj sezoni "Zadruge", ali i da su oni prve komšije.

Foto: TV Pink Printscreen

Nismo Kija i ja bili u emotivnoj vezi. Čujemo se. Tu sam joj kao prvi komšija šta god da joj treba. Mogu i da je zagrlim, to je to najviše. Pre ću ja njoj da dam neki ljubavni savet, nego ona meni. Ona mi je dala savete pred ulazak. Čak mi je i na papiru napisala upustva. Rekla mi je da budem takav kakav jesam - govorio je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: S. Kuvekalović

#Kristina Kockar

#Stefan Karić

'