AKTUELNO

Košarkaš je progovorio i o sukobu sa Bojanom Tomovićem.

Kako se bliži početak "Zadruge 3", rijaliti koji željno iščekuje ceo region, široka javnost spekuliše o tome ko će biti novi učesnici koji će se useliti u Belu kuću. Jedan od potvrđenih takmičara je bivši zadrugar Marko Janjušević Janjuš, sa kojim je danas razgovarao novinar emisije "Premijera - Vikend specijal", Nemanja Vujičić.

Foto: TvPink Printscreen

Nemanju je zanimalo da li se Janjuš spakovao, s obzirom na to da je ostalo samo još 5 dana do početka rijalitija, kao i da li mu je cilj da bude u finalu.

Nisam se još spakovao, mislio sam da ne nosim ništa novo, tamo ne može ništa novo opstati. Meni je cilj da budem u finalu, da nemam taj cilj ne bih ni ušao. Sigurno ću ići na to da budem u vrhu. Trudiću se da ne napravim greške koje sam napravio - odgovorio je Janjuš.

Pročitajte: OSTALA SAM ONA ISTA LUNA: Đoganijeva se oglasila za Pink.rs i poslala EMOTIVNU PORUKU Ceci i njenoj deci! (FOTO)

Foto: TvPink Printscreen

Zbog njegovog učešća u "Zadruzi 1" i komplikovanog odnosa sa Anom Korać, dosta se spekulisalo o tome da će se Janjuševa žena razvesti od njega, a on je ispričao i kako ona sada gleda na njegov ponovni ulazak.

Ženu sam sačuvao, trenutno je kod kuće. Ona će mi tu pomoći, videćemo, nadam se da će popustiti na kraju. Ona nije za to. Na kraju krajeva, ja ću dokazati da je trebalo da uđem - rekao je Marko, pa se osvrnuo na svoje učešće i ispričao da li je u kontaktu sa Anom:
Možda sam pravio te neke greške, bio sam blizak sa nekim, što nije trebalo. Ovoga puta neću dozvoliti ništa što će povrediti moju porodicu. Da se zaljubim? Gde da se zaljubim... Skandali me ne interesuju. Nisam u kontaktu (sa Anom), niti ću biti u kontaktu.

Foto: Pink.rs/Ivan R.

Ovih dana Janjuš je došao u žižu javnosti i zbog prepiske sa pevačem Bojanom Tomovićem, gde su jedan drugome uputili teške reči, a košarkaš je progovorio i o njemu.

Što se tiče tog momka od 2 metra i 10 centimetara, on je mene prvi uzeo u usta, ja sam mu odgovorio. Poruke gde je pisao da se izvinjava i da bi voleo da se pomirimo je obrisao - rekao je, između ostalog, košarkaš i odgovorio na pitanje da li postoji neko od novih učesnika koji mu se ne dopadaju:
Ima ih 40, 40 mi se ne dopada, ali šta ćeš. Pokušaću da nađem par ljudi koji mi odgovara.

Foto: Pink.rs, Facebook

Voditelj i urednik emisije "Premijera - Vikend specijal" Ognjen Nestorović upitao je Janjuša da li je video objavu vlasnika televizije Pink Željka Mitrovića, kojom je najavio ulazak košarkaša u "Zadrugu 3" ubacivši trojku u koš.

Jesam, pogledao sam. Ovom prilikom bih se zahvalio Željku, izašao mi je u susret. Ima dobar šut, ima strašan šut - rekao je Janjuš i zahvalio se vlasniku ružičaste imperije.

Foto: TvPink Printscreen

M.P.

#Ana Korać

#Bojan Tomović

#Marko Janjušević

#Zadruga 3

'