AKTUELNO

Evo šta se dešavalo iza kamera najpopularnije domaće serije!

Serija u produkciji TV Pink "Ljubav, navika, panika" prvi put emitovana je 2005. godine, a za kratko vreme postala je jedan od najomiljenijih igranih programa koji su ikada nastali na ovim prostorima. Replike iz ove serije i danas se pamte i koriste u svakodnevnom govoru.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE: SVI DETALJI AFERE 'REKET' KOJA JE POTRESLA REGION! Evo kako se Boki 13 vratio na VELIKA VRATA i ko mu je u tome pomogao!

Ono što publika ne zna jeste da je serija snimana u veoma poznatoj beogradskoj ulici - Topolska 18. Ekipa emisije "Premijera - Vikend specijal" obišla je ovu lokaciju zajedno sa glumicom Mirkom Vasiljević.

Foto: TV Pink Printscreen

Mirki je u seriji "Ljubav, navika, panika" pripala jedna od glavnih uloga, a ona je tada imala svega 14 godina. Pred kamerama emisije "Premijera - Vikend specijal" Mirka se prisetila šta se dešavalo pred početak snimanja ovog popularnog sitkoma.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Prvo smo snimali u jednom drugom stanu, a onda kada smo se zalaufali, našli su ovaj stan u Topolskoj 18, u prizemlju. Prvo sam bila na kastingu za 'Mi nismo anđeli 2', a onda sam dobila poziv za kasting od Slobodana Šuljagića da dođem na Pink, i on me je pitao: "Jesi li ti sigurna da ovo možeš da radiš? Ti si tinejdžer, nemoj da mi upropastiš seriju" i ja shvatim da me čeka ozbiljan zadatak. Pred snimanje ja dobijem boginje - govorila je Mirka.

Foto: TV Pink Printscreen

U školi sam bila do dva popodne, onda vozač sa Pinka dođe po mene i odemo na snimanje - dodala je Mirka.

Stan u Topolskoj 18, gde se snimala serija "Ljubav, navika, panika", danas se prodaje, a vlasnica stana se nalazi u inostranstvu. Mirka Vasiljević govorila je i o svojim iskusnim kolegama Seki Sablić i Nikoli Simiću, koji su u igrali njene roditelje.

Foto: TV Pink Printscreen

Taj Sekin način kako ona izgovara replike i ja da tako izgovaram, ništa me ne bi razumeli. Nikola je znao da me šljapne po rukama, ja se i danas setim kada krenem da mlatim rukama na snimanju njegove rečenice: "Ne glumi rukama" - izjavila je glumica.

Autor: S. Kuvekalović

#Mirka Vasiljević

'