AKTUELNO

Saga u koju su upleteni bivši učesnici "Zadruge" se nastavlja!

Vest koja je kao bomba odjeknula u domaćim medijima, a o čemu je portal Pink.rs prvi pisao, jeste da je Siniša Dragutinović pre nekoliko dana iz stana na Voždovcu izbacio učesnicu druge sezone "Zadruge" Draganu Mitar i njihovog sina. Kako je to izgledalo možete pogledati u video-prilogu ispod.

Dragana Mitar trenutno se nalazi na moru, a ekipa portala Pink.rs pozvala je Pavla Jovanovića, takođe nekadašnjeg učesnika druge sezone "Zadruge" i Draganinog bivšeg momka, sa kojim je prevarila Sinišu.

Foto: TV Pink Printscreen

Pavle nam je rekao da je upućen odlično u celu situaciju, ali i otkrio da je Dragana na letovanje, osim sa sinom, otišla i sa još jednim ljubavnikom - Edom iz Novog Pazara. Ovog gospodina publika je imala priliku da upozna pod nadimkom "Gospodin torta", kako su ga nazvali zadrugari s obzirom da se u Beloj kući pojavila torta koju je Edo poslao Dragani za njen rođendan, a ona tada nije želela da otkriva njegov identitet budući da je i on oženjen.

Foto: Pink.rs

Znam šta se desilo Dragani. Drugarica od moje devojke se zabavlja sa Sinišom, tako da sve znam. Odmah sam u toku noći saznao šta se dešavalo. Dragana je sa "tortom" otišla na more. Siniša je dobio prepisku od "tortine" žene, kako ona voli da koristi supstance. To je tako poteklo - rekao je Pavle za Pink.rs

Foto: Privatna arhiva/Facebook, Printscreen TV Pink

Jovanović nam je rekao i da stan iz kog je Mitrova izbačena ne pripada njoj, već Siniši, a onda nam je rekao i kako se u celu priču umešala Dragutinovićeva bivša žena. Inače, Dragana Mitar za Pink.rs je pre nekoliko dana rekla kako se Sinišina nekadašnja supruga u sve umešala samo kako bi njih dvoje zajedno uništili život ovoj zadrugarki i njenom sinu.

Foto: Pink.rs.

To nije njen stan. To je njegov stan koji je podigao na kredit. I jedan i drugi stan su na kredit. On ih je uzeo pre nego što je oženio Draganu... Tako da ne znam kako je to njen stan. Drugo, naravno da nisam za to da treba da uđe unutra i da je izbaci, pre svega zbog deteta. Ne znam zašto je tako nešto uradio - izjavio je Jovanović.

PROČITAJTE: NAKON DRAME U PORODIČNOM DOMU, pozvali smo muža Dragane Mitar: Evo šta je rekao nakon što je ženu i dete IZBACIO NA ULICU (FOTO)

Foto: TV Pink Printscreen

Njega bivša žena tereti za imovinu, jer su bili u braku. Na te stanove je stavljena šapa da ne mogu da se prodaju, jer imovina mora da se podeli sa ženom. On je imao poravnanje sa ženom i dao joj joj stan da se tu useli. Draganu ne znam zašto je izbacio, ali nije trebalo to da uradi zbog deteta. On i ja nemamo nikakav kontakt - nastavio je Pavle.

Tokom razgovora, Pavle nam je otkrio da njegovoj novoj devojci smeta što ga i dalje povezuju sa Draganom, ali i rekao da Mitrova, navodno, svakodnevno zove Sinišu i moli ga da se pomire.

Foto: TvPink Printscreen

Mojoj devojci generalno ovo smeta, ali svesna je da smo svi upleteni u to. Sa Draganom nemam nikakav kontakt nakon "Zadruge", niti sam se čuo, niti sam se video, niti želim da se viđam sa njom. Dragana zove Sinišu i moli ga da se pomire. To je priča koju sam ja čuo od drugarice moje devojke - izjavio je Pavle.

Za kraj, Pavle nam je otkrio i da je nedavno imao fizički kontakt sa Sinišom Dragutinovićem koji je, navodno, imao u planu da predloži Jovanovića za svog svedoka na suđenju protiv Dragane Mitar.

Foto: Pink.rs

Siniša je rekao Dragani da će i mene da navede na sudu za svedoka da svedočim protiv Dragane. Ja sam rekao da to neću raditi u životu, bez obzira šta je meni Dragana uradila ili rekla, ja ne bih otišao da svedočim nikada protiv nje jer Siniša i ja nismo dobri. Ja sam svojevremeno imao sitauciju sa Sinišom, čak i da se pobijem sa njim... Tako da ne bih išao u Sinišinu korist - rekao je za kraj Draganin bivši dečko i nekadašnji zadrugar Pavle Jovanović.

Autor: S. Kuvekalović

#Dragana Mitar

#Pavle Jovanović

#Siniša Dragutinović

'