AKTUELNO

Zadržao je isti stav.

Aleksandar Vuksanović poznatiji širokim narodnim masama kao Aca Lukas jedan je od najpopularnijih pevača u regionu. Nedavno je održao svoj koncert pred beogradskom publikom na "Music Week festivalu" na Ušću, kada je dočekan gromoglasnim aplauzom.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Dubokoumni pogled, talasasta kosa od ramena, brada i prepoznatljiv stav i drženje je ono po čemu svi prepoznaju Lukasa, a ono što sigurno zanima domaću javnost jeste kako je Lukas izgledao u tinejdžerskim danima.

Ako dobro obratite pažnju, primetićete da se na narednoj fotografiji nalazi, verovali ili ne, upravo Lukas, koji je tada bio tinejdžer! Iako u prvi mah ne izgleda tako, evo smernica po kojima ćete zaključiti da je to zapravo on.

Foto: Printscreen Instagram/aleksandar_vuksanovic_official

Pročitajte još: MNOGI ĆE OSTATI ZABEZEKNUTI: Priča se da je Prija promenila LIČNI OPIS, a pevačica se fotkala bez TRUNKE šminke i svima ZAPUŠILA USTA (FOTO)

Pevač je zauzeo isti stav kao što ga ima i danas, a to znaju predstavnici sedme sile kada prilikom davanja intervjua uvek drži ruke u džepovima. I kao mlađi je imao dužu kosu, a zadržao je i oštar pogled.

D. B.

#Aca Lukas

'