AKTUELNO

Za nju ne postoje nepremostive prepreke!

Dušica Jakovljević, jedna od omiljenih televizijskih voditeljki domaćeg auditorijuma, svoj odmor koristi veoma kvalitetno. Po povratku sa letovanja iz Turske, Dušica uživa u čarima koje nudi naša prestonica.

Foto: Printscreen Instagram/dusicajakovljevic

Dušica, kao i čitav milionski auditorijum sa nestrpljenjem iščekuje treću sezonu spektakularnog rijaliti programa "Zadruga", koji počinje tačno za šest dana, a vreme do trenutka kada će kročiti na velelepnu scenu u studiju u Šimanovcima koristi na najbolji mogući način.

Lepa voditeljka u poslednje vreme posvećena je iscrpljujućim treninzima zahvaljujući kojima je svoju liniju dovela do savršenstva. Međutim, tu ne namerava da stane, već je odlučila da pomeri sopstvene granice i uradi ono što nikad do sada nije - sa svojim trenerom otišla je na Adu Ciganliju, gde je za skoro tri sata potrošila mnoštvo kalorija, ali i uzela učešće u teškim izazovima kojima se ni u ludilu nije nadala! Jedan od najvećih svakako je penjanje po steni, za koje je najpre mislila da joj neće ići od ruke, međutim dokazala je da za nju nepremostive prepreke ne postoje!

Pročitajte još: DUGO SU SE SKRIVALI: Bogdan Bogdanović do ušiju zaljubljen u našu teniserku, a ona mu je sada prvi put javno IZJAVILA LJUBAV! (FOTO)

Ono što je evidentno na osnovu statusa koji je objavila uz ovaj video jeste da je Jakvljevićeva u odličnoj formi i da ne odustaje od svog cilja, a koji glasi: "Nema stajanja! Postoji samo “Ja to mogu!”" - hrabro je poručila Dušica, koja će već za šest dana zablistati na velelepnoj sceni "Zadruge" i milione gledalaca Pinka upoznati s novim učesnicima treće sezone rijalitija.

D. B.

#Dušica Jakovljević

'