AKTUELNO

Sve je otkriveno u prvom jutarnjem programu 'Svitanje' na televiziji Pink!

Ovog subote u prvom jutarnjem programu u Srbiji "Svitanje" na televiziji Pink gost voditeljke Dajane Paunović i voditelja Nemanje Velikića bio je Milenko Škarić ispred kompanije "Sky Music" koji je imao uzbudljive i ekskluzivne vesti da podeli sa našim gledaocima.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, naredne godine, dodela nagrada "MAC 2020" biće održana u saradnji sa televizijom Pink! Radio televizija Pink biće glavni medijski partner ove ceremonije, a naša medijska kuća omogućiće direktan televizijski prenos.

Veliko mi je zadovoljstvo da kod vas, Dajana i Nemanja, ekskluzivno najavim da ce Music Awards ceremony MAC, ove godine biti na televiziji Pink. I da nam je veliko zadovoljstvo da smo napravili tu saradnju i da ce MAC 2020. pomeriti postavljene granice. Očekujte veliku i fenomenalnu manifestaciju koja će, ovog puta, trajati nekoliko dana - rekao je Škarić.

Foto: TvPink Printscreen

Kada je datum održavanja u pitanju, Milenko Škarić je najavio da će manifestacija biti održana krajem prvog meseca naredne godine, najverovatnije sa početkom 29. januara, ali će sve tačne informacije biti naknadno objavljene.

Foto: TvPink Printscreen

Autor: N. Vujčić

#Dajana Paunović

#Emisija Svitanje

#MAC AWARDS 2020

#Nemanja Velikić

'