AKTUELNO

Ne propustite da u sredu, 15. februara, od 23:30h budete uz Televiziju Pink i pratite novu emisiju, koja vas neće ostaviti ravnodušnim.

Televizija Pink, koja obara rekorde gledanosti, svojoj vernoj publici priredila je brojna iznenađenja u narednom periodu.

Ružičasta televizija osmislila je potpuno drugačiji i do sada neviđeni ''Noćni program'', u okviru kojeg će biti emitovane nove emisije, koje će, sasvim sigurno, osvojiti srca gledalaca.

Počevši od 15. februara, svake srede od 23:30h imaćete priliku da pratite novu emisiju "Rada sam", autorke i voditeljke Rade Radenović, koja je već dobro poznato lice Televizije Pink.

Poslednje što sam radila na televiziji jeste moja autorska emisija "Vi pitate", koju ću, na neki način ponovo da oživim kroz novu emisiju u okviru "Noćnog programa". Naravno da mi je drago što ću biti deo ekipe koja će raditi prvi "Noćni program" u ovom obliku na našim prostorima. U "Vi pitate" sam imala gosta u studiju, a kroz ankete je publika imala mogućnost da postavlja pitanja. To će se ponoviti i sad, s tim što ću imati i uključenja gledalaca, pošto i sama emisija ide uživo, a to je nešto sa čim se prvi put susrećem. I to je svakako izazov. Moj poklon publici će biti taj gost, sa kojim će moći da pričaju i da mu postavlaju pitanja - rekla je Rada za Pink.rs.

Foto: YouTube screenshot

Nema sumnje da će vas, do sada neviđeni koncept na ovim prostorima, oduševiti i prikovati za male ekrane.

Naime, Rada će svake srede ugostiti jednu aktuelnu ličnost iz javnog života i sa njom razgovarati o najrazličitijim temama, ali to nije sve.

Radenovićeva će goste voditi kroz tri sobe - šank, dnevnu i spavaću sobu - a sa svakom prostorijom, menjaće se i teme o kojima razgovaraju, a one škakljive, biće ostavljene upravo za poslednju sobu.

Koncept je takav da ću imati jednog gosta, koji će biti sproveden kroz tri atmosfere. Prva je ta atmosfera iz noćnog izlaska, uz šank. Drugu atmosferu simbolizuje trosed, gde pričamo o profesionalnom životu, i na kraju je tu spavaća soba i krevet, sa kojim se i završava svaki dan. Upravo zbog toga želim da se uz naziv emisije "Rada sam", doda u zagradi "Među nama", jer to označava tu intimnu atmosferu - priča Rada.

Foto: YouTube screenshot

Ne propustite da u sredu, 15. februara, od 23:30h budete uz Televiziju Pink i pratite novu emisiju ''Rada sam'', koja vas neće ostaviti ravnodušnim.

Autor: M. Đurović

#Rada Radenović

#Televizija Pink

#emisija

'