AKTUELNO

Obratio se svojim hejterima!

Iako nije bio učesnik "Zadruge 2", biznismen Filip Mijatov je bio jedna od napominjanijih osoba tokom trajanja najgledanijeg rijalitija u Evropi. Filip je došao u žižu interesovanja kada su krenule spekulacije o njegovom odnosu sa bivšom zadrugarkom Anom Korać. Oboje su imali različitu verziju događaja, a Filip je nekoliko puta javno objavio dokaze o stvarima o kojima je pričao vezano za Anu.

Foto: Pink.rs, Pink.rs/N.Vujičić

Pročitajte: ZADRUGA 3 POČINJE ZA TAČNO SEDAM DANA! Ovo su novi zadrugari, jedan je izašao iz ZATVORA, a drugi je POP! Upoznajte takmičare čije ćete živote PRATITI BEZ DAHA (VIDEO)

Filip je nedavno potpisao ugovor sa čelnicima televizije Pink i već uveliko se sprema za ulazak u "Zadrugu 3". Mnogi su se obradovili jer žele da čuju sve što zna o određenim osobama, a naročito o Koraćevoj. Međutim, izgleda da biznismen dobija i negativne komentare, pa je odlučio da svojim, kako je napisao, hejterima zapuši usta.

Evo za sve hejtere link, jer tako sam u mogućnosti - napisao je Mijatov i ostavio link koji vodi ka sajtu gde se može videti da je trenuno direktor tri firme, a da je u prošlosti bio direktor još dve firme u Engleskoj.

Foto: Printscreen Instagram/filip_mijatov

Mijatov tu nije stao, pa je uputio i javno poruku svojim hejterima u narednim storijima.

Kada budete imali pet firmi u Velikoj Britaniji i bili vlasnik kuće od milion funti, e tada ću vaše kritike uzimati za ozbiljno. Dok ne steknete sve to čitajte vesti o meni i gledajte me u rijalitiju i komentarišite: "Seljak itd.". Ja kad nešto radim, radim iz ljubavi i do kraja - nadovezao se Mijatov.

Foto: Printscreen Instagram/filip_mijatov

M.P.

#Ana Korać

#Filip Mijatov

#Rijaliti Zadruga

'