AKTUELNO

O ovome je dugo maštala!

Luna Đogani, pobednica "Zadruge 2", tokom svog učešća u najgledanijem rijalitiju u Evropi je nekoliko puta navodila da joj je velika želja da uveća svoje grudi, a danas joj se ta želja ispunila. Luna je posetila jednu privatnu kliniku u Beogradu i otišla pod nož.

Foto: Pink.rs/M.Popović

Kako su se njeni fanovi zabrinuli da li je sve proteklo u najboljem redu, Đoganijeva je odlučila da im se obrati na društvenoj mreži Instagram, a sve je to zabeležila njena majka Anabela Atijas.

Ćao, ljudi moji, samo da vam se javim. Upravo sam operisana, gotovo je, super sam, dobro se osećam. Grudi su prelepe, koliko ja znam, nisam ih još videla. Kažu da su top! Želela sam sa svima vama ovo da podelim. Kao što sam ceo svoj život podelila sa vama, tako želim i ovaj lepi trenutak o kome sam toliko dugo maštala - krenula je Luna.
Mlekarice su tu - ubacila se Anabela.
Tu su mlekarice, sad više ne moram da gledam u tuđe, imam svoje. Super se osećam - nadovezala se Đoganijeva.

Foto: Printscreen Instragram/luna_djogani

Onda je Anabela usnimila i Marka Miljkovića, pa se našalila da je on obavio operaciju.

Tu je doktor Pelja (pokazuje na Marka), ja sam zadužena da čuvam narukvice, telefone - rekla je Anabela.
Sve je proteklo u najboljem mogućem redu - ubacio se Marko.

Pročitajte: LUNA ĐOGANI OTIŠLA POD NOŽ?! Čvrsto je odlučila da preduzme OVO, niko nije mogao da je odgovori! Evo kako je Marko Miljković reagovao! (FOTO)

Foto: Printscreen Instragram/luna_djogani

Đoganijeva je na kraju pozdravila svoje fanove i poručila im da će se odmarati danas i da neće koristiti telefon, ali da će već od sutra biti aktivna na društvenim mrežama.

Samo da vam javim da ne brinete, da sam stvarno dobro, da sam presrećna, doktori su savršeni. Svaka čast, operisana sam uz svoju pesmu. Kad su me uspavljivali pustili su mi moju pesmu. Nisam mogla lepše da zaspim koliko sam bila ponosna. Ja ću sada spavati, biću isključena, neću koristiti telefon, treba mi odmor, ali već sutra biću na Instagramu i bićete obavešteni o svemu, najbitnije je da sam ja dobro, da su super osećam i da sam srećna. Hvala vam i voli vas vaša Luna - poručila je pevačica u usponu.

Foto: Printscreen Instragram/luna_djogani

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Luna Đogani

'