AKTUELNO

Evo šta mu naš poznati astrolog predviđa!

Aleksandar Vuksanović, poznatiji pod svojim umetničkim imenom Aca Lukas, važi za jednog od najpopularnijih pevača na našem estradnom nebu. Njegove pesme su veliki hitovi koji se pevaju godinama unazad, a o njegovom burnom životu se naveliko pisalo i pričalo. Zato smo mi odlučili da kontaktiramo astrologa Nevenku Blažik da nam otkrije šta to čeka našeg pevača u budućnosti.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

Nevenka nam je otkrila da su Lukasu zvezde posložene tako da potpuno opisuju njegov karakter - temperamentan, puno traži od sebe i od drugih, jako teško pronalazi "zlatnu sredinu" i često može da bude neraspoložen zbog toga. Problematičan život vidi se iz postavke Meseca i Saturna u znaku Ovna u njegovom 7 polju, koji imaju loš aspekt sa Mesečevim Čvorovima i Merkurom koji je u 1 polju. Imaće više burnih veza i više brakova koji su generalno kratkog veka, a za njega bi bilo najbolje da živi nevenčano sa partnerkom i da budu češće razdvojeni što je, shodno njegovom poslu i čestim putovanjima, i moguće.

Foto: E-Stock/Ivan Dobričić

- Što se tiče perioda do kraja 2019. godine, u životu Ace Lukasa neće biti previše promena, i dalje će biti vrlo popularan i imati brojne pratioce, a moguće je i da će nas obradovati sa novim hitom tik pred Novu Godinu. Moguće je da će biti određenih problema sa zdravljem (vezano za naslednu genetiku) ili pak u partnerskim odnosima (vezano za decu i njihov život). Takođe, moguće je da će do kraja godine Aca imati problema sa (ne)pokretnom imovinom i da će zbog toga imati veće finansijske troškove ili da će morati da proda neku od svojih nekretnina i tako smanji svoju imovinu - istakla je Nevenka.

Sutra, tačno u 18 časova, na našem portalu možete pročitati šta zvezde predviđaju pevačici Aleksandri Prijović.

Autor: Pink.rs

#Aca Lukas

#Astrologija

#pevač

'