AKTUELNO

Posle sedam godina ponovo u Leskovcu.

Pevač Haris Džinović nastupao je na tradicionalnoj manifestaciji "Roštiljijada" u Leskovcu. Inače, Haris je ovaj grad posetio nakon sedam godina, a njegov nastup izazvao je veliko interesovanje posetilaca. Haris je održao koncert za pamćenje pred više desetina hiljada ljudi četvrtog dana jubilarne 30. Roštiljijade. Folk zvezda je tokom dvosatnog muzičkog spektakla podigla atmosferu na Roštiljijadi do usijanja.

Foto: Miroljub Radivojević / Turistička organizacija Leskovac

Haris je u razgovoru sa ekipom portala Pink.rs istakao da mu je najvažnije da na nastupima ima odličnu interakciju sa publikom, ali je pričao i o tome kako je nekada trebalo da postane inženjer, međutim njegov životni poziv se promenio.

Do muzike je došlo tako što je lakše svirati i pevati, nego učiti i studirati. Bilo je više talenta očigledno za muziku očigledno, nego za inženjera - rekao je Haris.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

Slobodno vreme najviše voli da provodi pored reke gde peca, ali i na teniskim terenima. Haris nam je rekao i zbog čega svoje naslednike ne eksponira u javnosti, iako se njihovi roditelji bave javnim poslovima.

Foto: Pink.rs.

Pa dobro, to nema smisla. Oni treba da imaju svoje odrastanje sasvim normalno, kao što i odrastaju. Oni znaju ko im je otac, ali gurati ih po novinama, to nema smisla - izjavio je Džinović.

Haris je za decembar ove godine zakazao dva koncerta u Sava Centru, a u video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je izgledao razgovor sa Džinovićem, kao i delić atmosfere sa njegovog nastupa na Roštiljijadi.

PROČITAJTE: SPEKTAKULARAN POČETAK ČETVRTE SEZONE EMISIJE 'PREMIJERA - VIKEND SPECIJAL': Ove nedelje saznajte sve o Bokiju 13 i aferi kakvu Makedonija ne pamti! (VIDEO)

Pink.rs

#Haris Džinović

'