AKTUELNO

Jedna od najpopularnijih pevačica u regionu još jednom u nizu održala je koncert na kom je deset hiljada ljudi horski pevalo njene mnogobrojne hitove.

Pop zvezda Nataša Bekvalac održala je sinoć spektakularni solistični koncert u Makedonskoj Kamenici, gde je dočekana uz ovacije, skandiranje i gromoglasan aplauz.

Foto: Promo.

Čim je kročila na scenu prolomio se vrisak, a već pri prvim taktovima numere kojom je otvorila solistički koncert više od deset hiljada ljudi, koliko je došlo da uživo čuje i vidi "malu iz srpske Atine", uglas je zapevalo sa njom.

Foto: Promo.

Foto: Promo.

Plavokosa pop zvezda nizala je kako nove, tako i stare hitove - publika je od reči do reči pevala njen novi singl "Dođi mami", zatim hit "Mala plava", kojim je prošle godine napravila pravi bum na domaćoj muzičkoj sceni, a prava erupcija emocija usledila je tokom izvođenja mnogobrojnih evergrin hitova Bekvalčeve, u kojima se ubrajaju pesme "Nikotin", "Ponovo", "Sluškinja" i mnoge druge.

Foto: Promo.

Sinoćnji spektakularni koncert ujedno je i poslednji kada je reč o turneji u Severnoj Makedoniji, iz koje je Bekvalčeva otišla prepuna najlepših utisaka i uspomena. Međutim, za nju nema odmora - osim što nastavlja sa unapred zakazanim i odavno rasprodatim nastupima, uveliko radi na pripremi svog velikog solističkog koncerta kojim će obeležiti dve decenije postojanja na balkanskoj muzičkoj sceni, 14. februara u "Štark areni".

Foto: Promo.

Sudeći po interesovanju koje tokom čitavog leta vlada za koncertima popularne pevačice širom Balkana, nema sumnje da će i arenu rasprodati u rekordnom roku, čim karte budu puštene u prodaju, što njeni mnogobrojni fanovi željno iščekuju.

Pogledajte delić atmosfere:

D. T.

#Nataša Bekvalac

'