AKTUELNO

Nikad jača spremna je da započne igru u najgledanijem rijalitiju.

Dalila Dragojević i njen suprug Dejan Dragojević zvanično će biti jedni od učesnika nove sezone najpopularnijeg rijalitija u regionu, "Zadruge 3". Veliku pažnju javnosti, oni su privukli prošle sezone, zbog njegovog brata Davida Dragojevića koji je često pominjao Dejana, ali i njihov odnos koji i nije bio na zavidnom nivou.

Foto: Pink.rs.

Dalila nije u dobrim odnosima sa Davidovom bivšom verenicom Aleksandrom Subotić, a sada je podržala ljubav između svog devera i Ane Korać, o čemu su svedočile i njihove zajedničke fotografije. Dragojevićka je sada uputila brutalnu poruku preko svog Instagram profila, a ko će se naći prozvan ostaje da vidimo.

Foto: Instagram Printscreen/dalila_dragojevic_official

Ogovaraju vas. Plaše se. Znaju da ste bolji. Svaki put kad o vama loše pričaju, sve manje reči imaju kad vas sretnu. Kriju pogled. Dobro je, bar malo srama imaju - poručila je Dalila, a njeni pratioci su se odmah zapitali na koga je mislila.

Nema sumnje da je Dalila i dalje na meti osude zbog svoje odluke da podrži vezu njih dvoje, a pred sam ulazak u "Zadrugu 3" imala je brutalnu poruku za sve one koji su je povredili rečima koje se njoj očigledno nimalo nisu dopale.

Pink.rs

#Dalila Dragojević

'