AKTUELNO

Nije mu ostala dužna!

U emisiju "Zadruga - narod pita" uključio se gledalac, koji se predstavio kao poznati fudbaler iz Beograda, po imenu Miloš, koji je prozvao Maju Marinković zbog toga, kako je rekao, što misli da je poznata, a zatim joj je postavio nekoliko pitanja. Prvo pitanje je bilo: "Koja je moralna razlika između Lune Đogani i nje?".

Foto: TV Pink Printscreen

Pročitajte: IMA PROBLEM SA POTENCIJOM! Maja istakla da nije zadovoljna kako se Marko pokazao sa njom ispod jorgana, pa udarila na njegovu muškost! (VIDEO)

Jako velika - odgovorila je kratko Maja.

Gledalac je zatim naveo da je i ona bila sa Markom Miljkovićem i imala intiman odnos sa njim u "Zadruzi 2" i zamerio što je njen otac to podržao, a zatim rekao Marinkovićevoj da ne glumi moralnost.

Foto: TvPink Printscreen

Drago mi je i da se poznati fudbaleri javljaju baš kada je Maja Marinković u emisiji. Fudbaleri u ovo vreme spavaju, vidi se da je posvećen kada sam ja u emisiji. Što se tiče mog s*ksualnog odnosa sa Markom, desio se samo jednom, ispod pokrivača. Smatram da sam pogrešila. Ja sam mlada devojka koja je bila sa slobodnim čovekom i imam prava da morališem - odgovorila je Maja.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Maja Marinković

'