AKTUELNO

Imala spreman odgovor!

Maja Marinković je gost voditelja Ognjena Nestorovića u večerašnjoj emisiji "Zadruga - narod pita" i sa njim razgovara o svim aktuelnostima iz njenog života, ali i odgovara na pitanja publike koja ima priliku da se uključi uživo u program.

Pročitajte: SPREMAN DA PREVARI ŽENU PRED CELIM BALKANOM?! Budući stanari Bele kuće najavljuju NIKAD VEĆI HAOS u 'Zadruzi 3'! Oni s nestrpljenjem iščekuju da se usele u rijaliti grad! (VIDEO)

Foto: TvPink Printscreen

Gledateljka koja se uključila uživo u program je prvo navela da je fan Lune Đogani, a zatim iskritikovala Maju, na šta joj je Marinkovićeva odmah odgovorila.

Dobro veče, gospođo. Baš zbog takvih kao što ste vi mi je čast da gostujem po 4. put u emisiji. Nema čega da me bude sramota, nisam uradila ništa zbog čega bih imala grižu savesti. Pošto ste Lunin fan i Markov, a zovete kad sam ja, izvolite - rekla je Maja.
Ne znam da li si svesna da si glupa devojka. Stavljala si zube, ali se na kilometar vidi da su veštaci - nastavila je gledateljka.

Foto: Pink.rs/M.Popović

Puno košta. Mogu da me vređaju, to govori o njima. Možda čak uđem u "Zadrugu" da bih ovu baku nervirala - dodala je Marinkovićeva.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Maja Marinković

'