AKTUELNO

On mu se veoma dopao!

U Leskovcu se održava 30. Roštiljijada, a večeras na ovoj manifestaciji nastupaju grupe Riblja Čorba i Van Gogh. U razgovoru sa novinarima portala Pink.rs, koji se nalaze na licu mesta, Bora Đorđević opleo je po muzici koju stvara popularni dvojac Buba Koreli i Džala Brat, ali i Rasta.

Foto: Turistička organizacija Leskovac

Na večerašnjem nastupu Riblje Čorbe bilo je prisutno oko 50 hiljada ljudi, a za nastup je vladalo veliko interesovanje zbog čega su se stvorile velike gužve u Leskovcu. Bora je u razgovoru sa nama najavio za septembar novi album koji će izaći u izdanju City Records-a.

Foto: Pink.rs.

Album je vrlo raznovrstan, mislim da će zvučati jako dobro. Ovo je jubilarni, 20. album. Oni koji žele da budu kao mi, ne treba da rade ono što rade Džala Brat, Buba Koreli i Rasta i ostali njihovi idoli. Ako vole Riblju Čorbu, onda na put i gde god ima struje, sviraj - pričao je Bora.

Foto: Turistička organizacija Leskovac

Inače, Bori je ovo drugi put da nastupa sa svojom grupom na Roštiljijadi, a istakao je i da će uskoro Riblja Čorba napraviti veliki koncert. U nastavku razgovora sa nama, Bora se dotakao Kristijana Golubovića i prisetio se devedesetih godina kada je Riblja Čorba objavila numeru "Kamenko i Kremenko".

Foto: Andrej Nihil

Meni se mnogo dopalo kako Kristijan priča onako krivo i on je okej čovek sasvim i verovatno najpametnija faca koja se sigurno pojavila u rijaliti programima. Kristijan je pristao da peva i tu se dva Srbina hvale međusobno ko je veći junak - izjavio je Bora.

Foto: Turistička organizacija Leskovac

PROČITAJTE: NAKON ŠTO JE SVIMA POKAZALA NAPUPELI STOMAK, oglasila se Mina Vrbaški: Evo šta kaže o TRUDNOĆI! (FOTO)

Pink.rs

#Bora Đorđević | Bora Čorba

'