AKTUELNO

Srpski biznismen otkrio detalje o svojoj novoj izabranici.

Bivši partner Severine Kojić, Milan Popović koji sa pevačicom ima sina A. P, nedavno je potvrdio da će postati otac. Kralj bakra će dobiti sina, a otkrio je i ko je njegova nova izabranica, kao i kako se slažu.

Zove se Bojana, upoznali smo se u Beogradu pre nešto više od dve godine. Studira marketing i iz dobre je porodice. S njom nema svađe, čak ni sada kad je u drugom stanju, kad žene znaju biti hirovite. Mila je, draga i mislim da će biti super majka - rekao je Milan Popović.

Foto: YouTube screenshot

Biznismen je rekao da njegova nova devojka ima 23 godine i da je veoma zgodna i obrazovana. Osim toga, Popović se pohvalio kako je oštroumna, snalažljiva i uvek spremna na šalu.

- Srećan sam i jedva čekam taj ceo proces ranog odgajanja deteta. Naše dete začeto je jer je to božji blagoslov, a i Aleksandru će biti mnogo zanimljivije ako bude odrastao uz još jednog ili dva dečaka, može i devojčica - rekao je Milan Popović.

Foto: Printscreen Instagram/Beta

Severina i Milan su nakon dvogodišnje veze stavili tačku na svoju ljubav, a njih dvoje imaju četvorogodišnjeg sina Aleksandra. Severina se u septembru 2015. godina udala za 15 godina mlađeg fudbalskog menadžera Igora Kojića. Oni još nemaju dece.

Autor: J. V.

#Dete

#Devojka

#Milan Popović

#Severina Kojić

'