AKTUELNO

Otkrivamo imena novih učesnika treće sezone "Zadruge"!

Za nešto manje od nedelju dana počinje treća, do sada produkcijski najzahtevnija i najspektakularnija sezona rijalitija "Zadruga", za kojom je sve veće interesovanje domaće javnosti! Milionska publika TV Pink s nestrpljenjem iščekuje da sazna koje će se sve ličnosti useliti u velelepni grad nadomak Beograda 6. septembra, kada će "Zadruga 3" zvanično početi, a do sada su objavljena imena petoro učesnika - u pitanju su Jelena Pešić, Stefan Karić, Marko Janjušević Janjuš, Gagi Đogani i Filip Mijatov.

Foto: Pink.rs, Printscreen Instagram, Printscreen Instagram/karic_stefan

Veliki šef sproveo je nikad opsežniji kasting, a sudeći po imenima učesnika koja su zvanično potvrđena prethodnih dana, obećanje će biti ispunjeno - biće ovo zasigurno najuzbudljivija sezona do sada, a da to zaista bude tako postaraće se i jedini bračni par koji će ruku pod ruku  ući u "Zadrugu". Reč je o Dejanu i Dalili Dragojević!

Foto: Pink.rs

O njihovom odnosu već duže vreme bruji čitav Balkan, ali i o turbulentnim dešavanjima unutar njihove familije u kojoj je do sada zabeleženo mnogo sukoba, svađa, prekida kontakata i ostalih stvari koje će, zasigurno, privući pažnju gledalaca treće sezone "Zadruge"! O Dejanu i Dalili mnogo se govorilo i u prethodnoj sezoni, budući da Dragojević nije razgovarao sa tadašnjim učesnikom, rođenim bratom Davidom Dragojevićem, kao i da nema nikakvu komunikaciju s majkom Biljanom. Takođe, bilo je reči i o svađama bračnog para sa Aleksandrom Subotić, bivšom Davidovom verenicom.

Nema sumnje da će ponovo biti pokrenute neke stare, još uvek aktuelne priče, te da će pojedini odnosi dobiti epilog pred kamerama - takođe, bračni par će, kao i drugi učesnici, biti stavljeni pred razna iskušenja i izazove u nikad uzbudljivijoj rijaliti avanturi koja počinje 6. septembra, a kako će se ponašati pred kamerama ostaje da saznamo vrlo brzo!

Foto: Pink.rs.

D. T.

#Dalila Dragojević

#Rijaliti Zadruga

'