AKTUELNO

Biljićeva je, navodno, na sve načine pokušavala da stupi u kontakt sa svojim bivšim dečkom.

Bivši ljubavni par koji je svoju romansu započeo pred kamerama "Zadruge 2" Nadežda Biljić i Tomislav Panić ne prestaje sa javnim prepucavanjem. Naime, nakon što je Toma fizički nasrnuo na Nadeždu i zbog toga dobio zabranu prilaska, počeo je njihov medijiski rat.

On je jutros priveden i saslušan u Prekršajnom sudu u Beogradu. Spekulisalo se da je razlog tome to što je fizički nasrnuo na Nadeždu, međutim on je pri napuštanju suda otkrio da je za njim je bila raspisana poternica i on nije mogao da napusti zemlju, te da je zbog toga danas bio u sudu.

Foto: TvPink Printscreen, Pink.rs

Biljićeva je odmah, pošto je saznala da je njen bivši u sudu, dala komentar za naš portal i izjavila da tek čeka suđenje zbog njenog slučaja, a da je Panić danas završio na sudu iz potpuno drugih razloga. Zbog svega što je njegova bivša izjavljivala proteklih dana, maneken je odlučio da obelodani njenu privatnu prepisku i pokaže da je ona želela sa njim da se vidi i pokušavala da stupi u kontakt na svaki mogući način.

Ovako, mi ćemo sutra uveče sa mojim kumom doći, ja ću sutra da vidim da smestim njih dvoje, a ako Tomislav hoće da me vidi da pričamo moramo negde gde nas niko ne vidi, ako ima neku ideju neka da predlog. Vidite ovako, ja sad tražim hotele, hostele, možda večeras dođem u Svilajnac, volela bih da vidim Tomu da niko ne zna i telefon ću da ugasim da niko ne zna - piše u porukama koje je Panić objavio, a koje je Nadežda navodno poslala nepoznatoj osobi.

Foto: Printscreen Instagram/tomapanicofficial

PROČITAJTE JOŠ: KONAČNO PREBOLEO ZERINU: Bane Čolak ima novu ljubav, svima pokazao kako uživa sa devojkom! (FOTO)

E ovako, u današnjoj izjavi za novinare nikoga nisam spomenuo u lošem kontekstu, pa tako ni nju. Lepo sam rekao šta sam imao i video sam da konstantno se priča o tome kako ja nešto lažem ili izmišljam. Ovim putem bih želeo najlepše da zamolim Nadeždu da prestane sa svojim hirovima i izletima besa, ljubomore itd... Tako i sve da prestanu sa ovim. Smatram sve ovo jednim vapajem za medijskom pažnjom, te samim tim bih rekao da prestanu sa izmišljotinama o meni i ja se na ovu temu više stvarno ne bih oglašavao. Hvala i živeli - rekao je Toma na sve.

Biljićeva mu na ovo sigurno neće ostati dužna, a kako će se dalje nastaviti njihov medijski rat ostaje da saznamo.

R. L.

#Nadežda Biljić

#Tomislav Panić

'