AKTUELNO

Pozelenela od besa kad je čula šta je rekao njen bivši koji je fizički nasrnuo na nju pre dve nedelje.

Nadežda Biljić je pre nekoliko nedelja preživela pravi pakao kada je Tomislav Panić nasrnuo na nju i tom prilikom je zadobila modrice i posekotine na licu, vratu i nozi. Pinkova zvezda i bivša zadrugarka je dala izjavu za naš portal i ispričala kako je došlo do njihovog sukoba, dok je Panić ispričao svoju verziju priče.

Foto: TvPink Printscreen/Pink.rs

Toma je danas direktno iz Svilajnca priveden u Prekršajni sud kako bi bio saslušan jer nije mogao da pređe granicu zbog poternice koja je izdata. Ekipa portala Pink.rs je danas sačekala Panića ispred Prekršajnog suda i tom prilikom nam je otkrio da Nadežda sve vreme pokušava da stupi u kontakt sa njim kako bi se pomirili, zbog čega je Biljićeva pobesnela i sve to demantovala.

Foto: Pink.rs/Danica B

Dešavalo se da sam ja želela komunikaciju sa njim kad poludim jer imam velike bolove i tad želim da mu j*bem sve po spisku. Razmišljala sam se i da ga ne tužim, jer se čujem sa njegovom majkom, ne da bih stupila u kontakt sa njim, nego prosto ta žena mi je draga. Ali pošto laže kao pas, mnogo se k*rči. Sve što je rekao o meni je slagao. Verovatno sam samu sebe tukla. Laže kao ker, a tužbu kao vrata. Mislila sam da ga ne vidim, ali sada će dobiti tužbu kao vrata. On se smeška, on je faca, on je neko. Prvo, on je niko i ništa. Drugo, neka prestane više da laže. Žao mi je što ga nisam udarila u glavu, trebala sam da ga zveknem. Verovatno sam ja alkoholičar i bolesnik, pa sam istripovala. Verovatno sam ja samu sebe tukla i udarala po rebrima, pa zato ne mogu da ide kako treba, ni dišem, a ni da spavam na desnu stranu. Poludela sam, ne mogu da verujem da neko može da padne na tako niske grane. Njega ne interesuje kako sam ja. On me nikad nije voleo - ispričala je Nadežda u intervjuu za Pink.rs.

Biljićeva se oglasila i na društvenoj mreži Instagram gde je demantovala sve ono što je Panić danas izjavio.

Foto: Printscreen Instagram/nadezda_biljic_official

Foto: Printscreen Instagram/nadezda_biljic_official

Pročitajte još: LUNA U ZAGRLJAJU BUDUĆE SVEKRVE! Đoganijeva sa Markom otišla u Brus kod njegove majke, a evo kako ih je Nedeljka dočekala! (FOTO)

D. B.

#Nadežda Biljić

#Tomislav Panić

'