AKTUELNO

Nije im bilo lako.

Večerašnja gošća Milana Miloševića Marijana Zonjić imala je prilike da se priseti i svojih mnogobrojnih svađa sa Banetom Čolakom, koji je uporno tvrdio da je bio intiman sa njom pre nego što su ušli u "Zadrugu 2".

Foto: Pink.rs/Ivan R.

Nakon što je pogledala snimak svađe, Marijana je teška srca prokomentarisala sve, a onda je spomenula i Nenada Aleksića Ša, zbog kog je njena porodica imala velikih problema.

Bane je jednom izjavom sebe pokopao, rekao je da mene nikad golu nije video. Žao mi je što mu nisam jaču šamarčinu zalepila. Ne znam kome je on zanimljiv, lažovčina obična. Mi smo radili u Makedoniji, ja sam bila pevačica grupe "Fanki G". On se nabacivao mojoj drugarici. Posle je Ša izjavio da je mene moj otac j*** kad sam bila mala. Napravio mi je problem. Mom ocu su dolazili na posao da ga ispituju da li je to istina, hteli su da mu daju otkaz - rekla je Marijana.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: DOBIO AMNEZIJU?! Bane Čolak ŽESTOKO prozivao Lunu i njenog oca Gagija, a sad je promenio ploču: Javno joj uputio OVU poruku, ŠOK I NEVERICA! (FOTO)

Detaljnije o svemu pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Marijana Zonjić

'