AKTUELNO

Biznismen se pohvalio na društvenoj mreži.

Bogoljub Karić pohvalio se na društvenoj mreži ''Fejsbuk'' da se u jednom lokalu u Londonu susreo sa najboljim srpskim teniserom Novakom Đokovićem.

Foto: Pink.rs

Dragi moji, lepo je kada širom sveta srećemo ljude iz Srbije! Često ih viđam na svojim putovanjima od Evrope do Amerike i uvek se obradujem kada vidim zemljake koji su i u svetu na najvažnijim mestima u politici, biznisu, sportu i svim ostalim segmentima koji ih čine jako uspešnim u svom poslu. Pokazali koliko smo mi uspešni, sposobni i pametni kao narod! Posebno zadovoljstvo je sresti ponos naše nacije Novaka Đokovića čiji je uspeh odavno zadivio svet i zahvaljujući njemu, sada nema čoveka, koji nije čuo za Srbiju. On nije samo najbolji teniser, on je pre svega jedan divan čovek, humanista, patriota, jednom rečju najbolji ambasador Srbije u svakom pogledu. Vaš Bogoljub - napisao je Karić na Fejsbuku uz fotografiju na kojoj pozira sa Novakom.

Foto: Facebook

Inače, Bogoljub je više puta isticao da veoma ceni Novaka Đokovića, kao i da smatra da je on prava legenda kada je o sportu reč.

Foto: Printscreen Youtube/Beta

Autor: M. K.

#Bogoljub Karić

#Facebook

#Novak Đoković

#Teniser

'