AKTUELNO

Publika jedva čeka da je vidi u seriji "Nek ide život".

Na ružičastoj televiziji publika će imati priliku da kroz nekoliko meseci gleda novu igranu seriju "Nek ide život" u režiji Slobodana Šuljagića, a jedan od likova tumačiće i glumica Anđelka Prpić, koja nije skrivala oduševljenje zbog toga što napokon sarađuje sa čuvenim rediteljem.

To mi je stvarno bila jedna velika želja i ostvarila mi se. Sa razlogom je on jedan od naših najvećih reditelja jer je toliko posvećen tome što radi i zna o tome, a toliko nenametljivo. Kao neki master da sam upisala, tako se osećam - rekla je Anđelka pred kamerama emisije "Premijera".

Foto: Pink.rs/Nemanja V

Posao glumaca je takav da ga nekad ima, nekad ne, ali Anđelka je na to navikla. Surovi je profesionalac, pa je zato mnogi cene.

Kod nas glumaca je tako, ili jesi ili nisi, ili imaš obaveze non-stop ili ih nemaš, meni to nije problem, više okolini. Fale me ti trenuci da budem sa detetom, mužem, porodicom, prijateljima, ali dobro, doći će i taj momenat kad će opet manje da se radi, tako je, mora da se napravi neki balans - kaže Anđelka i dodaje:
Profesionalci smo, nema toga "Hoću kući, hoću kući", uvek biram to što radim koliko me motiviše, sam posao, tekst i ekipa.

Foto: Pink.rs/Nemanja V

Iako je publika sa malih ekrana poznaje kao velikog komičara, Anđelka tvrdi da u privatnom životu uopšte nije takva.

Dosadna sam, ubi Bože (smeh). Normalna, ne znam, volim sve što vole mladi (smeh). Sve zavisi od trenutka, žena sam koja ima svoje plus i minus faze - zaključila je glumica.

Foto: Pink.rs/N.Vujičić

Ukoliko ste propustili današnje izdanje emisije "Premijera" možete je pogledati u nastavku ili na njihovom zvaničnom Jutjub kanalu.

Autor: N. Vujčić

#Anđelka Prpić

#Premijera

'