AKTUELNO

Ne kaje se zbog odnosa sa Jelenom.

Milioni vernih gledalaca televizije Pink i ove večeri imaju prilike da uživaju u omiljenoj emisiji posvećenoj bivšim zadrugarima - "Zadruga - narod pita". Voditelj Ognjen Nestorović večeras vodi veliki intervju sa Markom Petruševićem Petrućijem, koji je spreman da odgovori i na sva vaša pitanja.

Foto: TvPink Printscreen

Voditelj je odmah pitao Petrućija da li bi nešto promenio kada bi mogao da vrati vreme i da li je u potpunosti bio iskren u "Zadruzi 2".

Bilo je lepih trenutaka, ali je mnogo teško tamo, to znaju svi. Ipak, ne mogu da znaju kako je tamo, ja to ne mogu da im opišem. Ja se tamo nisam folirao, živeo sam život, samo nisam radio neke stvari koje ne smeju da se rade. Možda bih smanjio alkohol. Bio sam sa devojkom Tamarom dva meseca, prevario sam je sa Jelenom Krunić - rekao je Petrušević.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: Veliki serijal portala Pink.rs! Najbolji astrolog u Srbiji predviđa: SLOBA SE ŽENI, A EVO I KAD! Stižu tri ćerke u dom poznatog pevača! (FOTO)

Kako je već sam spomenuo svoju bivšu partnerku Jelenu Krunić, odmah mu je pušten snimak vrele akcije koju je imao sa ovom zadrugarkom, a nakon toga je Marko prokomentarisao sve.

Nije me remetila publika jer sam bio pijan. Hteo sam da im kažem: "Šta me gledate, šta dižete jorgan, pustite me da vodim ljubav". Mi smo prvo nešto kao krili, ne znam zašto da li zbog moje bivše devojke, ali jednostavno se desilo, ponelo nas je. Meni je to obična sprdnja - naveo je bivši zadrugar.

Detaljnije o svemu pogledajte u snimcima koji slede.

R. L.

#Marko Petrušević

'