AKTUELNO

Želi ovome da stane na put!

Leontina Vukomanović, jedna od članica žirija najgledanijeg muzičkog takmičenja za decu "Pinkove zvezdice" je doživela neprijatnost na društvenim mrežama.

Naime, Leontina je otkrila da joj neko krade identitet i predstavlja se pod njenim imenom i prezimenom na društvenoj mreži Fejsbuk. Ona je zbog ovoga zgrožena, te je rešila da sve pratioce upozori da to nije njen profil i obavesti sve da blokiraju ovaj nalog koji ima čak 5.000 prijatelja.

Ljudi, ne nasedajte na lažne profile na Fejsbuku, ukoliko imate ovaj profil za prijatelja, odmah prijavite ili blokirajte. Čak šeruje i audicije za hor Čarolija, a ima 5.000 prijatelja - napisala je Leontina na svom Instagram nalogu i upozorila sve.

Pročitajte još: Veliki serijal portala Pink.rs! Najbolji astrolog u Srbiji predviđa: SLOBA SE ŽENI, A EVO I KAD! Stižu tri ćerke u dom poznatog pevača! (FOTO)

Podsetimo, postojanje lažnih profila je sve češća pojava današnjice, a nema sumnje da će pevačica potražiti pomoć stručnih ljudi ako lažni profil nastavi da joj pravi problem.

Foto: TvPink Printscreen

D. B.

#Leontina Vukomanović

'