AKTUELNO

Pevačica je sarađivala sa bivšim sportistom 2008. godine.

Nikola Stevanović Džoni (30) bio je najveća nada srpskog boksa sve dok se nije upleo u poslove s drogom, zbog čega mu je karijere otišla u nepovrat, ali malo ko zna da je bivši sportista 2008. godine imao manekenski angažman, i to u spotu Indire Radić za pesmu ''Heroji''.

Svako ko se seća ovog videa, zna za seksi scene između Indire i zgodnog mladića. U pitanju je pomenuti Nikola, koji se nalazi na poternici zbog saradnje sa vođom narko-klana ''Amerika'' Zoranom Jakšićem.

Foto: Printscreen

Njemu su svojevremeno prognozirali sjajnu sportsku karijeru. Sa samo 17 godina Stevanović je postao profesionalac, sa 20 juniorski prvak sveta u polusrednjoj kategoriji, a 2009. je postao intekontinentalni šampion sveta.

Ovaj mladić je uvek bio miljenik žena i najpopularniji mladić u Žarkovu, gde je živeo.

Sve devojke iz kraja bile su zaljubljene u njega i stalno su mu slale poruke. Često je umeo da skine majicu i prođe ulicom, a srednjoškolke bi popadale kad ga ugledaju - priča izvor blizak bokseru.

Foto: Printscreen

Ipak, popularni Džoni je krenuo stranputicom, pa ga sad traži i peruanska policija. Optužen je da je sarađivao sa Jakšićem, koji je švercovao kokain, zbog čega je krajem januara osuđen na 20 godina zatvora.

Foto: Printscreen

Prema poslednjim informacijama, Džoni je lociran u jednom hotelu u Limi, ali je do sada izbegavao hapšenje.

Autor: M. K.

#Indira Radić

#pevačica

#spot

'