AKTUELNO

Neće da ćuti!

Kod voditelja Milana Miloševića u večerašnjem izdanju emisije "Zadruga - narod pita" gostuje Miljana Kulić. Ova učesnica druge sezone najgledanijeg TV formata na našim prostorima tokom večeri pričala je o Luni Đogani.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE: VIŠE NIJE PLAVUŠA! Miljana Kulić ponovo drastično promenila izgled, a evo gde je uhvaćena! (PAPARACO)

Tokom boravka u Beloj kući, Miljana i Luna često su se svađale i mirile. Međutim, Kulićeva je uživo u programu rekla da se najviše razočarala u Lepog Miću i istakla da smatra kako je on ljubomoran na njenu majku Mariju.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Veliki pozdrav za Zoricu Marković, sa njom sam bila danas na ručku. Luna je iskrena bila. Ona nije naivna u toj situaciji, ona je prošla i sito i rešeto. Sada mi je žao što sam hiper emotivna, kada sam ulazila da je tešim. Onim ološima ne želim da pokazujem ko je Miljana Kulić, ja sam emotivna. Ja ne plačem pred ljudima. Znam kako se osećam kada sam sama. Ti ljudi posle rijalitija mene ne zovu i ne zanimaju - izjavila je Kulićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Najveće razočaranje za mene je Lepi Mića. Mislila sam da je dobar čovek, ali me on toliko mrzi. Mrzi me, ne može da me podnese zbog ljubomore prema mojoj majci, što svi kažu da je ona glas naroda. On govori: "Da ja sam to prvi rekao, da ja sam to...", a to je sve moja majka rekla. Ja sam ga slušala šta je Mića pričao u emisiji. On je ćutao kao pi***, a govori da se suporstavljao Mikiju i Suzani. To je radila moja majka. On je mene polivao urinom. Daleko mu lepa kuća. On je od prijatelja na moru čuo laži - govorila je Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

#Luna Đogani

'