AKTUELNO

Folker i bivši učesnik rijalitija tvrdi da je njegov kolega čak dobio i stan od 200.000 evra od jedne poznate dame!

Popularni folk pevač Miloš Bojanić dugo je krio svoj sukob sa kolegom folk pevačem Marinkom Rokvićem, koji se dogodio prošle godine na Božić. Ovoga puta pevač je odlučio da progovori o detaljima ove svađe, pa je otkrio zašto ne podnosi svog kolegu.

Foto: TV Pink Printscreen

Marinko, zvani žigolo, prošle godine me je baš na Božić, ničim izazvan, ogovarao kod jednog Siniše. Valjda je pokupio bakšiš na jednoj proslavi i sav novac hteo da prisvoji. Po svim pevačkim pravilima, bez obzira na to što smo mi zvezde i gosti na skupovima, moraš dati ravnopravno ostalima. On je hteo sve za sebe da uzme i taj moj kum Siniša se pobunio. Iako nisam imao nikakve veze sa tim, Marinko je udario na mene. Pozvao sam ga da pitam u čemu je problem, on mi je opsovao majku. Odgovorio sam mu da mi ne psuje majku, jer je ona mrtva. On se napravio pametan, pa mi je posle toga još dva puta opsovao mrtvu majku. Moja deca su sve slušala, jer je bio na spikerfonu. Za mene je mrtav i jedino sa njim neću progovoriti. Smrad nad smradovima. Ološ, običan žigolo - rekao je Miloš.

Zašto sve o ovo govori o svom kolegi, Miloš objašnjava.

Foto: Andrej Nihil

Pa zato što je žigolo. Vi se možda i ne sećate kada je ojadio jednu poznatu biznismenku. Oteo joj je stan, auto i svašta još. On je posle te afere bio mrtav 10 godina. Čuo sam da sada ima neku stariju bogatašicu koja ga finansira. Zašto bi on bio sa starijom ženom od sebe, ako ne zbog para - zaključuje Bojanić, pa nastavio:
Najveći strah mi je da ga sretnem. Ako mi naiđe žuta minuta, plašio bih se da se ne slomim i išamaram ga negde. Bolje bi mu bilo da mi ne nailazi i da ga ne gledam, neću moći da odgovaram za svoje postupke - kaže Miloš.

Pink.rs

#Marko Rokvić

#Miloš Bojanić

'