AKTUELNO

Njihov rat i dalje ne jenjava.

Ljuba Pantović je tokom večerašnje emisije "Zadruga - narod pita" istakla da je njeno najveće razočaranje Marko Marković za kojeg smatra da je zbog popularnosti i veze sa Stanijom Dobrojević okrenuo njoj leđa.

Izgleda da je bio u situaciji da može da folira. Neosporno je da je on dečko koji ne psuje. Da on ispadne toliko jadan da ne sme da priča sa mnom. Ja sam njemu rekla da li je moguće da neka "baba Standža" može tebi da govori sa kim ćeš da se družiš. Po mom mišljenju, on je moje razočaranje. Ali taj postupak da se on udalji od mene zbog nje je meni dno dna - ispričala je Pantovićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Osim toga, Ljuba je otkrila da je Stanija Dobrojević nije tužila iako je to govorila u "Zadruzi 2", a isto tako je priznala da je ona podnela tužbu protiv Karađorđa Subotića.

Tužba je dobijena, plenićemo stvari. Imam informaciju da se krije. Bili su sudski izvršitelji, nisu ga našli - rekla je Ljuba.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: IGRA PO GEJ KLUBOVIMA: Ljuba BRUTALNO komentarisala Dragojevića, a onda otkrila da je David Anu Korać odveo u isti hotel gde je letovao sa Aleksandrom! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

D. B.

#Karađorđe Subotić

#Ljuba Pantović

'