AKTUELNO

Željko je ispunio obećanje, te je klince iz doma za nezbrinutu decu u Zvečanskoj juče poslao na još jedno letovanje, ovog puta u Budvu.

Tradicionalno, 12. godinu zaredom, Željko Mitrović je u julu ispratio decu iz Zvečanske na letovanje u Bijelu i na Rudnik. Osim plaćenog puta i smeštaja, Željko i njegova kompanija "Pink Media Group" obezbedili su deci sve neophodne stvari za bezbrižno letovanje, kao i džeparac.

Osim što ih je ispratio na letovanje, Željko je decu obišao u Bijeloj, družio sa se njima i tom prilikom im obećao da će da dati sve od sebe da ih obraduje pošalje na još jedno letovanje. Željko je i ovo obećanje ispunio, te je klince iz doma za nezbrinutu decu u Zvečanskoj juče poslao na još jedno letovanje, ovog puta u Budvu.

Foto: Jelena Simonović

Kao i prethodnog puta, Željko je mališanima obezbedio i poklon paketiće za sve - rančeve, sveske, olovke i ostali pribor za školu, kao i igračke, slatki paket i džeparac - a zahvalnost i sreća na njihovim licima je za vlasnika TV Pink od neprocenjive vrednosti. Željko je juče došao u Zvečansku, kako bi se uverio da je sve spremno za polazak dece u Budvu, gde će provesti osam dana ispunjenih najrazličitijim aktivnostima.

Foto: Jelena Simonović

On je zajedno sa direktorom doma za nezbrinutu decu Zoranom Milačićem i ministrom rada, zapošljavanja, boračkih i socijalnih pitanja Zoranom Đorđevićem podelio poklone i džeparac klincima, i ispratio ispratio ih na letovanje.

Foto: Jelena Simonović

Dva letovanja za ovu dečicu nisu ništa specijalno, ova dečica su zaslužila da svakog meseca idu na letovanje ili zimovanje. Pre svega, zato što sam ja duboko ubeđen da ta njihova usamljenost nije sudbinska kategorija, već incident koji treba da se prevaziđe. To što su usamljeni, ne znači da su to izabrali, nego im je to sudbina nametnula. Mislim da je ovakva akcija i masovnost ovakvih akcija direktno učinila da se njihova pozicija poboljša. Suština je u tome da ne samo da su srećni i zadovoljni, već su zahvalni, tako da to pobuđuje nove akcije. Njihova zahvalnost je stvarna, iskrena i iskonska i ne može se ni u kom smislu odigrati. Moje srce je puno, pre svega jer osećam tu njihovu zahvalnost, tako da mi je veliko zadovoljstvo da ih pošaljemo drugi put na letovanje i nadam se da će biti više ovakvih akcija do kraja godine - rekao je Željko, duboko ganut zahvalnošću koju su mu deca iz Zvečanske pokazala.

Foto: Jelena Simonović

Vlasnik TV Pink će se sasvim sigurno potruditi da decu bez roditeljskog staranja do kraja godine obraduje i zimovanjem, a jedno je sigurno - zahvaljujući kompaniji "Pink Media Group" i Željku Mitroviću, klincima koji detinjstvo provode van topline roditeljskog doma, vraćen je osmeh na lice, što je dodatni motiv za još humanitarnih akcija ovog tipa.

Autor: M. Đ.

#Pink Media Group

#Televizija Pink

#Zvečanska

#deca

#Željko Mitrović

'