AKTUELNO

Ovo će kao bomba odjeknuti u javnosti!

Pevačica Aleksandra Mladenović dospela je u žižu javnosti kada je odjeknula vest da je njeno srce osvojio popularni pevač i rijaliti zvezda Sloba Radanović, te da su u tajnosti započeli ljubavnu romansu.

Kako su oboje demantovali sve navode, mi smo Aleksandru upitali da li bi ikada bila u vezi sa muškarcem koji poseduje karakterne osobine, ali i fizički izgled kakav je Slobin, što je ona ignorisala uz priznanje da je trenutno zaljubljena i emotivno ispunjena.

Foto: Pink.rs/K.Ristić

Već sam rekla da Sloba nije moj tip muškarca sa kojim bih bila, ali generalno, poštujem ga kao kolegu i pevača. Ne zanima me u drugom smislu. Ja sam u emotivnom smislu ispunjena, što se može videti po meni i to je sve što mogu da kažem. Ne kažem da sam u vezi, ali sam zadovoljna, možda sam samo zaljubljena - rekla je Aleksandra.

Njena koleginica Luna Đogani napravila je opštu pometnju objavom svog prvog singla ,,Deveti krug", a Mladenovićeva još nije čula pesmu.

Nisam odslušala pesmu do kraja, ali ono što sam čula je lepo. Ne znam kako peva uživo i ne mogu da sudim - rekla je pevačica.

Foto: Pink.rs/K.Ristić

Ono što posebno privlači pažnju javnosti je rat koji se razbuktao između Kije Kockar i Lune Đogani, a kako su sada stale na crtu jedna drugoj zbog konkurencije koja vlada u njihovim karijerama, Aleksandra na to ne gleda kao nešto što je bilo neočekivano.

Negde je i normalno to što vode rat. Mislim da nisam kompetentna da sudim o Kiji i toj situaciji, ali imaju potencijal da budu uspešne, zašto da ne? Svi koji ulažu u sebe, mogu to. Kija je već na dobrom putu, videćemo za Lunu, želim im svu sreću - rekla je Aleksandra.

K.Ristić

#Aleksandra Mladenović

'