AKTUELNO

Svađa u najavi?

Ekipa "Premijere", vaše omiljene emisije o poznatima, nedavno je proslavila peti rođendan ovog popularnog formata, a dok traju pripreme za novu sezonu "Premijere - Vikend specijala", novinari "Premijere" svakodnevno snimaju priloge i donose ekskluzivne vesti o poznatima.

Foto: Pink.rs/Darko Tanasijević

Pročitajte: DEFINITIVNO KRAJ! Sloba priznao da je RASKINUO sa devojkom, pa otkrio kakvu životnu odluku je doneo: Ne želim da... (FOTO)

Za današnju emisiju reporteri "Premijere" pripremili su priloge sa popularnim pevačicama Gogom Sekulić i Kristinom Kijom Kockar, kao i sa izvođačima koji su nastupali na popularnom Bir festu. Na samom kraju usledila je najava za sutrašnje izdanje, koja će zasigurno izazvati veliku pometnju.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, u kratkom prilogu o tome šta nas očekuje sutra, pušten je delić intervjua sa Markom Miljkovićem, koji je pomešao svoju sadašnju devojku Lunu Đogani, sa bivšom devojkom Enom Popov.

Dosta se ljudi interesuje kako nam je bilo u Egiptu. Kako je Enina, ovaj, Lunina pesma prošla - krenuo je da priča Miljković.

Da li se Miljković zbunio zbog toga što su i Ena i Luna snimile pesme nakon izlaska iz rijalitija i imena im zvuče slično, ili mu je bivša devojka na pameti, saznaćemo u sutrašnjoj "Premijeri".

Foto: TvPink Printscreen

Današnje izdanje emisije "Premijera" možete pogledati u video-prilogu u nastavku, a delić Markovog intervjua u kome je pomešao Enu i Lunu nalazi se na vremenskoj odrednici 11:35.

M.P.

#Ena Popov

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'