AKTUELNO

Luna će zbog ovoga poludeti!

Bivši učesnik Zadruge 2, Marko Miljković trudi se da svim silama odbrani svoju devojku Lunu Đogani od svih koji pokušavaju da joj napakoste pogrdim rečima, uvredljivim komentarima i pretnjama koje su joj u nekoliko navrata pristizale na društvenoj mreži Instagram.

Tako ga je voditelj Milan Milošević upitao za njenu oštru suparnicu Kiju Kockar koja ju je takođe prozivala na svom Instagram profilu, a on je otvoreno ispričao šta misli o tome kao i da li je u kontaktu sa njom, budući da su u Zadruzi 1 bili u korektnim odnosima.

Foto: TvPink Printscreen

Nemamo kontakt, malo je sad to zeznuto pitanje. Ja iz poštovanja prema Luni ne bi trebalo da imam kontakt, ni poštovanje, s obzirom na reči koje je izgovorila u nekom periodu i kad smo stupili u vezu. Pljuvanje po Luni je po meni bezveze, tako da ne vidim poentu da imamo razgovor bilo kakav. Najverovatnije ne bih, jednostavno, tako je. Ona je ogorčena na Lunu po nekim izjavama, glupo bi bilo da bilo kakvu priču imamo ona i ja. Imali smo korektan odnos u Zadruzi, ali to nije ništa specijalno - rekao je Marko.

On je bio prisutan svim situacijama koje su se odvijale između ljubavnog trougla Kije, Lune i Slobe Radanovića, pa priznao da to sa njihove strane nije bilo džentlmenski.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam rekao da treba da raščisti sa jednom, pa da bude sa drugom. To sam i Davidu rekao. A ne kao, zajedno sm, pa nismo, a niko nije ustao da kaže kao muškarac neke stvari. To mi je malo bezveze i kod Slobe i kod Davida, tako da ja to ne bih uradio na taj način, nema potrebe - rekao je Miljković.

K.Ristić

#Marko Miljković

'