AKTUELNO

Šira javnost se šokirala kada je čula da Miljana prijavila policiji Sinišu.

Vest da je Miljana Kulić prijavila policiji svoga oca Sinišu zbog maltretiranja odjeknula je kao bomba. Šira javnost bila je zabrinuta za Miljanino stanje, a ona se oglasila za portal Pink.rs kasnije u toku dana i otkrila nam je da je izgladila odnose sa svojim ocem.

Foto: Pink.rs/Srđan Kuvekalović, Pink.rs

Pročitajte: MOJA SUPRUGA JE STUB PORODICE, ONA JE NAŠU ĆERKU ODGAJALA I VASPITAVALA: Lepi Mića konačno progovorio o svojoj ženi, pa priznao svoju NAJVEĆU GREŠKU! (VIDEO)

Željko je dobro i ja sam dobro. Pomirila sam se sa tatom, sve je u redu. Mama je otišla sama na more, oko toga je ispao nesporazum. Nisu mogli zajedno da odu u Grčku, nisu mogli da se dogovore, ne znam ni ja oko čega. Mislim da je zbog auta, on joj nije lepo objasnio, onda je tata iskalio bes na meni, došla mu je žuta minuta. Međutim, sada je sve okej. Izdešavalo se svašta, bezveze - ispričala je Miljana i istakla da je otac vikao na nju, ali da joj je najbitnije da su ona i njen sin dobro, te da je ocu oprostila sve zarad mira u porodičnom domu - izjavila je tada za Pink.rs Miljana.

Izgleda da se stanje u porodičnoj kući Kulića poboljšalo, pošto je Miljana objavila stori na svom Instagramu na kome su njen otac Siniša koji u zagrljaju drži njenog sina Željka.

Foto: Printscreen Instagram/miljanicakulic

M.P.

#Miljana Kulić

#Siniša Kulić

'